- 2 Temmuz 2011
- 137.458
- 58.528
- 5.488
masallahhhhh aslanim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maradona gibi top surmuyo falcao,ortsahadan gelip gol atsin falcao...falcao gozlerimin icine bakarak gol atmiyo,falcao penalti atiyo hdhdhhdh
Bir taraftar hikayesi ,biraz da totemne anlatıyon serg
ne anlatıyon serg
Ben falcaoya inaniyorum bi de inanmayan kesim var,mevzu bu.kendini ispatlamis bi futbolcuyu ben degersizlestiremem bi taraftar olarak.cöp falan diyemem.falcao iyi oynarsa lehimize olur.gidip ergenler gibi kufredemem sagda solda kötüleyemem.abi burda anlatıyoruz niye falcaoyu beğenmediğimizi sonra gidip twitterda 50 tweet 10 video izleyip beyninizi resetleyip gelionuz o zmn niye var yani bura kalkıp twittera fln gidelim
abi burda anlatıyoruz niye falcaoyu beğenmediğimizi sonra gidip twitterda 50 tweet 10 video izleyip beyninizi resetleyip gelionuz o zmn niye var yani bura kalkıp twittera fln gidelim
Ben falcaoya inaniyorum bi de inanmayan kesim var,mevzu bu.kendini ispatlamis bi futbolcuyu ben degersizlestiremem bi taraftar olarak.cop falan diyemem
abi burda anlatıyoruz niye falcaoyu beğenmediğimizi sonra gidip twitterda 50 tweet 10 video izleyip beyninizi resetleyip gelionuz o zmn niye var yani bura kalkıp twittera fln gidelim
Ben falcaoya inaniyorum bi de inanmayan kesim var,mevzu bu.kendini ispatlamis bi futbolcuyu ben degersizlestiremem bi taraftar olarak.cöp falan diyemem.falcao iyi oynarsa lehimize olur.gidip ergenler gibi kufredemem sagda solda kötüleyemem.
Pandemiden önceki 8 haftalik periyotta takima verdiği katki ortada. O durumu takim ve falcao yakalarsa zaten durum degisiriyi de bizde su ana kadar ne ispatladi
fb ile basaka penalti gol atti, bi iyi oynadigi sivasspor maci var
mevzu gol ise 2 senedir avrupada toplam 0 gol atmis birisinden bahsediyoruz
yalnız videoda 0.17'deki topla depar atma çabasını bizde yaptığını hiç görmedim. 3 metre top sürmemiştir bizde
nerdesın lan araba yok kapıda
Yahu benim yaptigim her yorumu ciddiye almayin zaten,gecen de falcaoyu kotuledim mesela.totem diyorum ya,yazdigimin yarısi dogrudur yarisi yalandır.aldanma banaolabilir ama videodan sonra attığın msjın saçma burdaki falcao eleştirilerini tiye alan garip bir text kimse heriften yapamayacağı şeyi beklemiyor ztn ama adem büyüğün dahi yapabildiği şeyleri yapamazsa da lafı yer bu mangalcı
ne testi laTest yaptırmaya gittim geldim. Sonrada yukarı otoparka koydum arabayı sabah apartman yıkanırken kirletmesinler.
Covid testi ne olacakne testi la