#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maradona gibi top surmuyo falcao,ortsahadan gelip gol atsin falcao...falcao gozlerimin icine bakarak gol atmiyo,falcao penalti atiyo hdhdhhdh

abi burda anlatıyoruz niye falcaoyu beğenmediğimizi sonra gidip twitterda 50 tweet 10 video izleyip beyninizi resetleyip gelionuz o zmn niye var yani bura kalkıp twittera fln gidelim
Ben falcaoya inaniyorum bi de inanmayan kesim var,mevzu bu.kendini ispatlamis bi futbolcuyu ben degersizlestiremem bi taraftar olarak.cöp falan diyemem.falcao iyi oynarsa lehimize olur.gidip ergenler gibi kufredemem sagda solda kötüleyemem.

abi burda anlatıyoruz niye falcaoyu beğenmediğimizi sonra gidip twitterda 50 tweet 10 video izleyip beyninizi resetleyip gelionuz o zmn niye var yani bura kalkıp twittera fln gidelim

Hayir yani ortada cok aleni bir durum da var nasil hala bu kadar ak ve kara olabiliyoruz ona sasiriyorum.

Ben falcaoya inaniyorum bi de inanmayan kesim var,mevzu bu.kendini ispatlamis bi futbolcuyu ben degersizlestiremem bi taraftar olarak.cop falan diyemem

iyi de bizde su ana kadar ne ispatladi

fb ile basaka penalti gol atti, bi iyi oynadigi sivasspor maci var

mevzu gol ise 2 senedir avrupada toplam 0 gol atmis birisinden bahsediyoruz

yalnız videoda 0.17'deki topla depar atma çabasını bizde yaptığını hiç görmedim. 3 metre top sürmemiştir bizde

Ben falcaoya inaniyorum bi de inanmayan kesim var,mevzu bu.kendini ispatlamis bi futbolcuyu ben degersizlestiremem bi taraftar olarak.cöp falan diyemem.falcao iyi oynarsa lehimize olur.gidip ergenler gibi kufredemem sagda solda kötüleyemem.

olabilir ama videodan sonra attığın msjın saçma burdaki falcao eleştirilerini tiye alan garip bir text kimse heriften yapamayacağı şeyi beklemiyor ztn ama adem büyüğün dahi yapabildiği şeyleri yapamazsa da lafı yer bu mangalcı

iyi de bizde su ana kadar ne ispatladi

fb ile basaka penalti gol atti, bi iyi oynadigi sivasspor maci var

mevzu gol ise 2 senedir avrupada toplam 0 gol atmis birisinden bahsediyoruz
Pandemiden önceki 8 haftalik periyotta takima verdiği katki ortada. O durumu takim ve falcao yakalarsa zaten durum degisir

olabilir ama videodan sonra attığın msjın saçma burdaki falcao eleştirilerini tiye alan garip bir text kimse heriften yapamayacağı şeyi beklemiyor ztn ama adem büyüğün dahi yapabildiği şeyleri yapamazsa da lafı yer bu mangalcı
Yahu benim yaptigim her yorumu ciddiye almayin zaten,gecen de falcaoyu kotuledim mesela.totem diyorum ya,yazdigimin yarısi dogrudur yarisi yalandır.aldanma bana

Gelince ben de heyecanlandim inkar etmiyorum. Ama adam bitik yani bunu kabullenmek cok zor olmamali. Bize biraz da gol atmak icin cabalayacak kendine pozisyon hazirlayacak herif lazim. 6 pasa 10 tane top getiremiyoruz. Getirsek bile 6 pastan gol atacak diye 5m verilmez. Keşke adem kalsaydi cok buyuk hata ettik yollayarak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt