#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sözleşme yaptık diye oynatarak zarara mı sokalım yani kendimizi.Bu herifin aldığı her dakika zarar kulube ki oynadıkça mabadımıza allah bilir kaç tane bonusu giriyordur. Kadro dışı kalırsa bir şekilde gideceğini düşünüyorum mls fln olabilir belki

Herif oynarken bile talibi çıkmıyor, tamamen ıskartaya çıkartırsan bizden parayı alıp emekli olur diye düşünüyorum. Belki maaşın yarısını filan verip yollayabiliriz, onunla uğraşana kadar da oynatıp zekatına duacı olmak hocanın tercih edeceği yöntem gibi.

Herif oynarken bile talibi çıkmıyor, tamamen ıskartaya çıkartırsan bizden parayı alıp emekli olur diye düşünüyorum. Belki maaşın yarısını filan verip yollayabiliriz, onunla uğraşana kadar da oynatıp zekatına duacı olmak hocanın tercih edeceği yöntem gibi.

Hoca da anlayacak elbet bir süre sonra bunlardan bir yol olmayacağını ama geç olmaz inş. Zararın neresinden dönersek kar. Daha önce de dediğim gibi radikal kararlar alınarak gelecek yıl ki büyük revizyonun hazırlığı yapılmalı bu sene. Hayırsızlardan kurtulmak lazım birer birer. Bu sene şampiyonluk zaten zor bari gelecek sene gitmesin

Hoca da anlayacak elbet bir süre sonra bunlardan bir yol olmayacağını ama geç olmaz inş. Zararın neresinden dönersek kar. Daha önce de dediğim gibi radikal kararlar alınarak gelecek yıl ki büyük revizyonun hazırlığı yapılmalı bu sene. Hayırsızlardan kurtulmak lazım birer birer. Bu sene şampiyonluk zaten zor bari gelecek sene gitmesin

Hoca anladı da Falcao'nun arkasından giren ve iyi niyetli oynayan adam düz koşuda ters rüzgar yese 5 takla atıyor. Bu sene transferde tek hata olabilecek şey eğer hocanın insiyatifiyse Adem'in gönderilmesi olur. Onun dışında senin rakibin olacak takım Valencia, üstüne Samatta, üstüne beleş Cisse alırken sen Falcao-Diagne'nin eline bakıyorsan yapacak pek bir şey de kalmıyor. Küfür gibi bir kadro mühendisliği.

Van Persie de olduğu gibi sakatlığı olmasına rağmen transfer ettiğimizi düşünmeye başladım çünkü bu kadar da bitik olamaz bir üst düzey golcü.

Penaltı harici gol atma şansı kalan 35 maçımızı kazanma şansımızla eş değer.

rvp en azindan avrupada gol atabilmis

bu abimiz iki sezondur takimda, 0 gol atmis

İkiz kardeşi falan var mıydı bunun iyi bir araştırmak gerekli ?

boşa yorduk kendimizi. Hoca memnun takım 10 kişi kalmasa çıkarmayacaktım fln dedi. Ha bir de 20 saat yolculuk yapmış onun da etkisi varmış.

babel göstermiştir ki falcao ile öbür davarın toplamından daha iyi bir Forvettir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt