Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 16.220
- 10.628
- 1.423
Saçlarına verdiği özeni sağlığına versin. Ne geçirdi Monaco bize, sesi tüm dünyadan duyuldu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu kilkuyrugu basimiza bela edenlere söylemek lazim bunu.Sag üst adele grubunda sakatlık varmış.
Bende senede 2 halı saha maçı yapinca aynı yerden sakatlaniyorum, aramızdaki tek fark bu herifin her gün antrenman yapip benim senede 3-5 gün topla 2 saat geçirmem.
O kas grubunu kadavradan alıp komple değişsek şimdiye iyilesmisti herif, kendini zorlamak istemiyor
Falcaonun ısı haritası mı bu üstat?
evetFalcaonun ısı haritası mı bu üstat?
Ne zorlaması yav keşke öyle olsa. Adam ayağım acıdı ben çıkıyom deyip çıkıyor oyundan. Çıkarken de keyfi gayet yerindeydi. İnsan yalandan da olsa bi yüzünü ekşitir ağrı çekiyomuş gibi yapar. Ama bunun çıkarken aklındaki tek şey oh be bikaç hafta daha yatıştayız olduğunu hepimiz biliyoruz.Sag üst adele grubunda sakatlık varmış.
Bende senede 2 halı saha maçı yapinca aynı yerden sakatlaniyorum, aramızdaki tek fark bu herifin her gün antrenman yapip benim senede 3-5 gün topla 2 saat geçirmem.
O kas grubunu kadavradan alıp komple değişsek şimdiye iyilesmisti herif, kendini zorlamak istemiyor
sedye falan iste, en azindan yat. 9 kisi oynatti. soyunma odasina gitti bir de karaktersiz. hemen dus alip eve gidecek herhalde. bir daha bunu floryaya bile almasinlar.Ne zorlaması yav keşke öyle olsa. Adam ayağım acıdı ben çıkıyom deyip çıkıyor oyundan. Çıkarken de keyfi gayet yerindeydi. İnsan yalandan da olsa bi yüzünü ekşitir ağrı çekiyomuş gibi yapar. Ama bunun çıkarken aklındaki tek şey oh be bikaç hafta daha yatıştayız olduğunu hepimiz biliyoruz.
Çok para verip de aldığın ama ayağını vuran ayakkabın oldu mu hiç? Sırf çok para verdin diye canını yakmaya devam etse de giyersin. Bu da öyle işte. Ama sonunda tırnağın düşer farketmezsinsedye falan iste, en azindan yat. 9 kisi oynatti. soyunma odasina gitti bir de karaktersiz. hemen dus alip eve gidecek herhalde. bir daha bunu floryaya bile almasinlar.
sali hemenhemen önümüzdeki hafta takımdan ayrılmalı
Dediklerine katiliyorum yalnizca bilerek ve isteyerek oynamama durumu mevcut. Srefsizligin kitabini yaziyor. Cok saglam kazik yedik. Oyle boyle degil hem de. Diagne'den daha buyuk kazik olabilir mi derken oluyormus gorduk.Bence bilerek oynamak istememe gibi bir durumu yok. Belli ki artık vücut y yi yemiş. Yapacak bir şey yok, adam bitik. Ne kadar zorlarsa zorlasın artık iflah olmaz. Vücudu istediği takviyeyi, idmanı yese bile iflah olacak seviyede değil prof olarak. En doğrusu futbolu bırakması. Çünkü nereye gitse tepki alacak
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Abi Hayir nusrete fln da gitmiyor. Adamin akli 7/24 karisinda. Hep onun etrafinda olmak istiyor. Seks hastasi olabilir.Altın saçlı el tigre
Fıldır fıldır Nusret'e yürüye