Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 94.493
- 106.104
- 4.738
Kadroya alinmasi oynatilmasi ihanet demistim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi Hayir nusrete fln da gitmiyor. Adamin akli 7/24 karisinda. Hep onun etrafinda olmak istiyor. Seks hastasi olabilir.
Bilmiyorum renktaş, neden bile isteye tepki veya küfür yemek istesin diye düşünüyorum Falcao için... Takımdan giden adem büyük de çok çalışıyor ve çok iyi profesyonel ama fiziği el vermiyor demişti. Ek olarak terim de bu kadar naz yapan adamı Kadroya almaz diye düşünüyorum. Yine de bilemem tabi... Yakında çıkar kokusu dediğin gibiDediklerine katiliyorum yalnizca bilerek ve isteyerek oynamama durumu mevcut. Srefsizligin kitabini yaziyor. Cok saglam kazik yedik. Oyle boyle degil hem de. Diagne'den daha buyuk kazik olabilir mi derken oluyormus gorduk.
Sakatlanan bir oyuncunun sahayi terk etmesi kadar dogal birsey yok, bunun ahlak ile ne alakasi var.6 hafta yok diyorlar. Ya gönderin gitsin. Bunun nazını mı çekeceğiz. Nasıl bir ahlak yoksunluğudur bu ya ! Bir insan 2 sene sakat mı olur ya !
Bir adam 2 senede 20 maç oynayamıyor ve çabada göstermiyorsa ahlaki değerleri ile ilgili sıkıntı vardır. Çıkıp açıkça istediğim ortamı yada durumu bulamadım dese bu kadar koymaz. Belli ki gidiyor yada gitmek istiyor ve kendini saklıyor. Zaten 10 haftadır sakatsın. 15 dakika oynayıp 6 hafta daha yatacaksa biz hemen bunu gönderelim.Sakatlanan bir oyuncunun sahayi terk etmesi kadar dogal birsey yok, bunun ahlak ile ne alakasi var.
Bu kadar sik sakatlanmasinin muhtemelen anatomik sebepleri vardir. Etki alaninda olan tum hamleleri kendisi ve saglik ekibi degerlendirmistir.
Hakan herife pres yaptırırsak pestili çıkar. Koyacaksın ceza sahasına sağdan soldan yerden pozisyona sokacaksın. Falcaon varsa ona göre oynayacaksın. Bizim yanlışımız Falcao'dan oyuna göre oynamasını istiyoruz.
Halı sahaya çağırsam bizim takım bunu döver.Veteran turnavasina bile cagirmam bu herifi