#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi Hayir nusrete fln da gitmiyor. Adamin akli 7/24 karisinda. Hep onun etrafinda olmak istiyor. Seks hastasi olabilir.

Hanımı bu konudan muzdarip değil ise bize karismak dusmez derdim de, ucu bize dokunuyor. Abdürrahime ozelden yazdim Falcaonun cinsel hayatini bir sorgularmisiniz diye. Geri dönüş olursa bildiririm

3 hafta 5 hafta yok demenin manası yok
Yokluğu normale döndü. Normalin haber değeri yoktur

Dediklerine katiliyorum yalnizca bilerek ve isteyerek oynamama durumu mevcut. Srefsizligin kitabini yaziyor. Cok saglam kazik yedik. Oyle boyle degil hem de. Diagne'den daha buyuk kazik olabilir mi derken oluyormus gorduk.
Bilmiyorum renktaş, neden bile isteye tepki veya küfür yemek istesin diye düşünüyorum Falcao için... Takımdan giden adem büyük de çok çalışıyor ve çok iyi profesyonel ama fiziği el vermiyor demişti. Ek olarak terim de bu kadar naz yapan adamı Kadroya almaz diye düşünüyorum. Yine de bilemem tabi... Yakında çıkar kokusu dediğin gibi

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

aslında gomis'ten sonra bütün forvet transferleri fiyaskoydu. bunun adı var bir de yıllığı fazla işte.

Yine mi sakatlandı bu? Defol git artık be adam. Cidden sıktın ha.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

6 hafta yok diyorlar. Ya gönderin gitsin. Bunun nazını mı çekeceğiz. Nasıl bir ahlak yoksunluğudur bu ya ! Bir insan 2 sene sakat mı olur ya !

1.5 senesi daha var demi.... 7.5 miosunu verin kovun. En azindan yer kaplamaz

6 hafta yok diyorlar. Ya gönderin gitsin. Bunun nazını mı çekeceğiz. Nasıl bir ahlak yoksunluğudur bu ya ! Bir insan 2 sene sakat mı olur ya !
Sakatlanan bir oyuncunun sahayi terk etmesi kadar dogal birsey yok, bunun ahlak ile ne alakasi var.

Bu kadar sik sakatlanmasinin muhtemelen anatomik sebepleri vardir. Etki alaninda olan tum hamleleri kendisi ve saglik ekibi degerlendirmistir.

Sakatlanan bir oyuncunun sahayi terk etmesi kadar dogal birsey yok, bunun ahlak ile ne alakasi var.

Bu kadar sik sakatlanmasinin muhtemelen anatomik sebepleri vardir. Etki alaninda olan tum hamleleri kendisi ve saglik ekibi degerlendirmistir.
Bir adam 2 senede 20 maç oynayamıyor ve çabada göstermiyorsa ahlaki değerleri ile ilgili sıkıntı vardır. Çıkıp açıkça istediğim ortamı yada durumu bulamadım dese bu kadar koymaz. Belli ki gidiyor yada gitmek istiyor ve kendini saklıyor. Zaten 10 haftadır sakatsın. 15 dakika oynayıp 6 hafta daha yatacaksa biz hemen bunu gönderelim.

Gideceği günü iple çekiyorum kendisine çok güzel küfürler edeceğim burada.

sent via GSC

6 hafta yokluk, Falcao için 10 haftadır. Hafta içi maçları ile 15 maç kaçıracak adam kalırsa.

Karakterliyse devre arası sözleşmesini fesheder karşılık istemeden sneijder gibi ama sanmıyorum adam buraya emeklilik için gelmiş

Bu yaşta oyuncu acaba sözleşmede sakatlıkla ilgili bir madde vs var mıdır? Ne yani bu adam futbol oynayamayacak durumda paraları alacakmı evinden?

Sözleşmeler 2 tarafada bağlayıcı olur mesela evlilik. Burda biz çok kötü düdükleniyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt