#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray tarihinin en büyük kazığı oldu sanırım. Aklıma bir başka örneği gelmiyor, yıllık maaşı bonuslarla birlikte 7-8 milyon euro arası. Herif sahaya çıkıp ayakta duramıyor. Şampiyonlar liginde takımı sırtlasın diye aldık, bizim kulüp bunu sırtlar oldu tam bir rezillik. At olsa vurup kurtulurduk en azından at olmadığı için onu da yapamıyoruz. Devre arasına kadar oynatmayın da bari bir yere kakalamaya bakalım.

70-80 milyon lirayı ben ömrümde göreceğimi sanmıyorum bu herif yatarak alıyor ya nasıl zoruma gidiyor anlatamam.

Galatasaray tarihinin en büyük kazığı oldu sanırım. Aklıma bir başka örneği gelmiyor, yıllık maaşı bonuslarla birlikte 7-8 milyon euro arası. Herif sahaya çıkıp ayakta duramıyor. Şampiyonlar liginde takımı sırtlasın diye aldık, bizim kulüp bunu sırtlar oldu tam bir rezillik. At olsa vurup kurtulurduk en azından at olmadığı için onu da yapamıyoruz. Devre arasına kadar oynatmayın da bari bir yere kakalamaya bakalım.

70-80 milyon lirayı ben ömrümde göreceğimi sanmıyorum bu herif yatarak alıyor ya nasıl zoruma gidiyor anlatamam.
Bizim gibiler oldukca daha cok gelir boyle

avusturya-da-issizlik-ve-sosyal-yardim-alanlara-100-euro-cocuk-yardimi.jpg

2:23-2:30 Falcao için içimizden geçenler

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

umarım bu falcao vakası kulübümüze ve taraftarlarımıza ders olmuştur, ve artık 30+ sakat, yüksek maliyetli oyunculardan vazgeçeriz

umarım bu falcao vakası kulübümüze ve taraftarlarımıza ders olmuştur, ve artık 30+ sakat, yüksek maliyetli oyunculardan vazgeçeriz
aslında mesele +30 da değil.yüksek maaşlı adam asla almayacaksın. yoksa isterse 35 de olsa yüksek maaş vermediğin sürece futbolu kafasında bitirmiyor genelde adam. yüklü parayı cebe indiren anında emeklilik moduna giriyor. mesela atiba kaç yaşına geldi herif hala takır takır oynuyor, bjk ona 3-4 milyon maaş verse emin ol anında sererdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt