- 23 Temmuz 2011
- 74.703
- 49.942
- 4.693
çatışıyorum knknerdesin lan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çatışıyorum knknerdesin lan
yengenin haberi var mıçatışıyorum knk
İnşallah bir gün yenge ile iki kelam etme şansını yakalarım
üstatla aramız iyiymiş dün konuştukyengenin haberi var mı
forumun 75% i ban yiyince konuşmuşunuzdurüstatla aramız iyiymiş dün konuştuk
evet transfer nöbetinde 4 kişi falan kaldık mecbur konuştuk yaniforumun 75% i ban yiyince konuşmuşunuzdur
şu diğer hanımefendiler ile ilgili yaptığın yorumlara aldım ekran görüntüleri hakkında yengenin görüşlerini alacağımHangi konulari acmak istediğine bağlı rengo!
Bizim gibiler oldukca daha cok gelir boyleGalatasaray tarihinin en büyük kazığı oldu sanırım. Aklıma bir başka örneği gelmiyor, yıllık maaşı bonuslarla birlikte 7-8 milyon euro arası. Herif sahaya çıkıp ayakta duramıyor. Şampiyonlar liginde takımı sırtlasın diye aldık, bizim kulüp bunu sırtlar oldu tam bir rezillik. At olsa vurup kurtulurduk en azından at olmadığı için onu da yapamıyoruz. Devre arasına kadar oynatmayın da bari bir yere kakalamaya bakalım.
70-80 milyon lirayı ben ömrümde göreceğimi sanmıyorum bu herif yatarak alıyor ya nasıl zoruma gidiyor anlatamam.
bi daha raporlaraporladım
raporladımbi daha raporla
bi daha raporla
birisi buna penaltı ddiyen kuştur dedi ben de kaşınma cik cik öttürmeyim seni dedimne dedin de seni attılar dün lan
aslında mesele +30 da değil.yüksek maaşlı adam asla almayacaksın. yoksa isterse 35 de olsa yüksek maaş vermediğin sürece futbolu kafasında bitirmiyor genelde adam. yüklü parayı cebe indiren anında emeklilik moduna giriyor. mesela atiba kaç yaşına geldi herif hala takır takır oynuyor, bjk ona 3-4 milyon maaş verse emin ol anında sererdi.umarım bu falcao vakası kulübümüze ve taraftarlarımıza ders olmuştur, ve artık 30+ sakat, yüksek maliyetli oyunculardan vazgeçeriz