#9 Umut Bulut

Umut on numara beş yıldız topçu ve en önemlisi sıfır ego. Her maç oynamalıydı bu sezon.

U harfiyle konuştum bir kaç saat önce. Abi, biz Umutun isminde soyadında 4 ümüz birden varız ve çok memnunuz. Ben en büyükleriyim baştayım sorumluluğum fazla, özellikle gollerde UUUUmutttt deniyor biraz yoruluyorum ama yinede çok güzel burada olmak dedi.

Akşamleyin U ile tekrar görüştüm. Abi yerimden mevkimden memnunum baştayım güzel ve gurur verici, ama ne yalan şöyleyeyim bir Mesut Özil'de 3. sırada, Gianluigi Buffon da gerilerde olmakta fena olmayabilirdi ama halime şükrediyorum Sabri Sarıoğlunda tek başına kalmış bir u arkadaşımda var dedi.

Sağ kanata Umut gibi top sürme ve tekniği zayıf oyuncu koyulursa bu rezil performans ortaya çıkar.Uç forvet harici hiçbiyerde oynayamaz bu adam.

Ben umuta kızmam senı oraya koyana kızarım

Sırf adama sövdürmek için yapıyor galıba sayın mancin,i

Bu adama biri akil ile pres yapmasini ögretse cok iyi olur. Adam sadece kosuyor,kosuyor,kosuyor.

al umut u vur burak a abi. her zaman dedim umut ancak yedek olur bu takımda diye ilk 11 oyuncusu değil diye. yokluk işte kahretsin.

oyuna sonradan girdiğinde sağladığı katkı > ilk 11 de başladığında yaptığı katkı

Fazla düz bir oyuncu yahu. Vallahi bak öyle.

Geri
Üst Alt