#9 Umut Bulut

Umut hep buydu zaten. Umut yeteneksiz bir oyuncu, bu bilinen bir şey. Katkı veriyor ama süreksiz.

Sercan adam olaydi simdi umutun yerinde olurdu ama bize gelen herkes yetenek ihaneti

Çok kötü, daha acı tarafı ise Burak bundan da kötü. Ve bu ikisi bizim santraforlarımız. :)

Sercan'ın topla oynama becerisi çok daha iyi. Umut sadece atletik başka bi numarası da yok.

Yane.

Adam herhalde Real Madrid saniyor bu takim'i, fakat Türkiyede bu mevkide oynayan daha iyi yerli oyuncu bulmak çok zor.

Tamam yabancı sınırının kalkmasını bende çok istiyorum ama bazıları sınır kalkınca her mevkide sneijder melo kalitesinde adamlar alacağımızı zannediyor. Umut Burak Selçuk Semih gibi oyuncular yabancı sınırı kalksada takımın önemli oyuncuları olmaya devam ederler

İlk 45 dakika adını duyan var mı adam akşam koşusu yapıyor sahada

birde buna 2.7 milyon€ bonservis verildi degilmi? Toulouse 18'ine almadigi adami bize kakti resmen

Rezalet. Klasik Umut Bulut. Ligin ilk yarılarında birkaç maç parlar, 2.yarıdan sonra sahada göremezsin. 2 hazırlık maçı 2 Türkiye Kupası maçında oynadı, 4 maçta ayağına toplam 4 kez top değdi mi şüpheliyim.

Sırf koşuyor diye bunu oynatıyorsak takıma bir maraton koşucusu atlet alalım. Her maç 15km koşar işte daha verimli olur.

iyi niyetli aslında umut çok çalışıyor maç içinde ama bu kadar işte

90 dakika sahada kalıp, sadece koşmayı başaran adam.. Bravo..

FB'de Kuyt bizde Umut . Mücadele tamam eyvallah ama biraz da yetenek lazım heç gusra bakma gardaşım .

Adını bile duymadım.Maç kadrosuna bakmasaydım oynamadığını düşünürdüm.

Biraz sahada daha aktif olmasını beklerdim dün, neredeyse sahada uyuyor gibiydi.

Geri
Üst Alt