#9 Umut Bulut

Vallah Chelsea ye karsi girip gol atar ise yine ben bu adama bir laf etmem koskoca sezon :encouragement:

ahahaha adam ne kadar oynadı da yol olmayacağını anladınız.kardeşim bir maçla göklere çıkartıp bir maçla yerin dibine sokmayın.hiçbir futbolcu için yapmayın bunu.

Umut aynı genç semih gibi, yedekte kalmayı sorun etmeyen forma şansı verildiğinde görevini en iyi şekilde yapan süper karekterli bir oyuncu.

Klasik anadolu topçusu fakat bu altyapısızlık, yeteneksizlik, yabancısızlıktan dolayı Galatasaray gibi bir takımda oynuyor maalesef.

Amatör küme topçusu. Galatasaray uzun zamandır bu kadar düz bir ikili görmemiştir eminim. Burak konusuna saçma sapan bir sebepten dolayı yazamıyorum. Yakında bu yeteneksizin konusunda da aynı cezayı alabilirim.

Buragin az gol atan versiyonu çok kazma yazık 10 milyon tl buna verilen bonservise

Söylenecek söz yok. Takım kötüyken hırsıyla ön plana çıkmıştı ve herkesin takdirini kazanmıştı ama takım form tuttukça ne kadar sıradanlaştığı da aşikar.

Burak en azından gol kaçırıyor, Umut bugün sahada boş boş dolaşmak dışında ne yaptı anlamadım.

Topa bomba gozuyle bakan kisidir.Bugun oynanan maci izlemedim ama pek farkli bisey yaptigini dusunmuyorum.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

90 dakika oynamış ama ben bugün sahada hiç göremedim ??

Bu adam çok net maç seçiyor. Büyük maçlarda afedersiniz bi yerlerini yırtan Umut bey, küçük takımlara karşı kılını kıpırdatmıyor. Zaten gelmiş 31 yaşına geldi. Sene sonu elden çıkarmak şart. Bunu oynatacağımıza genç bir oyuncu oynatırız, en azından ya tutarsa diye bir ümit olur içimizde.

Umutu severim iş ahlakı iyi, profesyonel bir oyuncudur ama en az Burak kadar yeteneksizdir.Maçın başında kontrol edemediği topu 10 yaşındaki çocuklar kontrol ederdi.

Geri
Üst Alt