#9 Umut Bulut

Cevap: #19 Umut Bulut

btuyb.jpg

https://www.gscimbom.com/forum/futbol-takimi-teknik-kadro/111747-_19-umut-bulut-3.html#post4718495

Pardon ? :coffee:

headshot.

Bir forvet nasıl olur gösterdi resmen.

Hele 1 sene Elmander'i izledikten sonra Falcao geldi gözümüze mübarek. :ka21:

Abi attığı 2. gol usta işi.Önüne alışı falan o neydi öyle.Cidden çok klas goldü.Hem alışı hem vuruşu :tiphat:

Gökay online mı değil mi,online değil mi,değil değil,inanılır gibi değil böyle kapak görmedim ben

Gokay C. etrafin sarildi ,lutfen teslim ol kacarak bir yere varamazsin devlet sana bir avukat saglayacak

gökay'ı e-5 te cevizlibağdan ankara istikametine koşarken görenler var

umut un satın alma opsiyonu 3-4 mil eur arası sanırım

kaçırmayalım

bize de kiralık gelen adam çoşuyor

Bugün bunu yapan Umut yarın çok daha basitini yapamayabilir.. Herşey bekelenebilecek bi adam.. Gollerden çok mücadelesine hayran kaldım.. Son dakikalarda maç 3-2'yken aldı gitti yıktılar ceza sahasında, solda da Amrabat boştu.. O pozisyonda Aman Yarabbi dedim..

İnanıyorum ki takım oturduğu zaman Burak ile yan yana oynayacak.

Harbiden kral adam yaa çok önceki postlarımda da var Ankaragücünde iken de Trabzonda ikende çok severdim Umut'u ... Arada gol kaçırığ bizi üzebilir ama her forvet gol kaçırır dün ibra kaçırmadımı sanki ? Umut'un çok çok başarılı olcağından eminim ...

Oha Alper gokayi önce headshot yaptın, sonra kalktı yine headshot yaptı, yine kalktı git ayuuuukeeeet fatality finish him yaptı.

Umut un performası beni fazlasıyla şaşırttı inşallah böyle devam eder.

Geri
Üst Alt