#9 Umut Bulut

Cevap: #19 Umut Bulut

Sahanın Selçuk ile birlikte en iyisiydi. Çokça koştu, rakibi hataya zorladı. Ve 2 tane de gol attı. Daha ne olsun.

Nazar değmesin inşallah devam eder bu süper performans.

bu adam kesinlikle imparatorun tam da aradığı özelliklerde bir oyuncu! çok şanslıyız

ilk alındığında adamı asanlar ne kadar hatalıysa bir maçla bonservisini alın bu adam müthiş demekte o kadar hatalıdır daha durun bakalım bir maç geride kaldı henüz

terim öyle bi kadro kurduki birbirini tanıyan oyunculardan bir yapı oluşturdu.

selçuk-burak-umut-engin

birde bunlara elimizdeki oyuncular eklendi.terim resmen barça modelini aslında uygulamaya çalışıyor,olay taktik teknik değil,takım olgusu o ortam o ruhu canlandırmak istiyor.

birbirinin herşeyini bilen anlayan oyuncu kadrosuna yapılacak taktik teknik yönetim işin gerçeği sadece teferruattır.bugün 10 kişi kalmamıza rağmen sahadaki ortam böyleydi,selçukun direkt umuta attığı paslar zaten birbirni tanıyan oyuncuların güzel bir örneğidi.terim çok akıllı transferler yaptı,yani alınan tüm oyuncular isabet transferler.

Harikasın harika. Çok şaşırdığımı söylemeliyim. Hele bir pozisyonda 3 kisinin arasına girip geçtiği yerde costum adeta. Orada amrabat'ı görmedi yoksa birde asisti olacaktı :D

Elmanderin verdigi macın basındaki posizyonda cok sinirlendirdi beni ama benim icin önemli olan golleri veya penaltı posizyonu degil macın son anlarında bir topu ortasahadan alıp birini gecip cezahasına kadar sürüp sonra dengesini yitirdigi posizyon işte bu be aferin sana dedim cünkü bize böle güclü ve topla giden forvet lazımdı fransa yaramıs umuta aferin cok güzel mac cıkardın ama benim icin macın adamı selcuk reizdir:tiphat:

Tank mübarek tank. Hele 2 fenerlinin arasından bir geçişi var ki fenaaa :yenieek:

oyun olarak elmander ile hemen hemen aynı tarza sahip. bugün gol atma sırası ondaydı. ilk resmi maçı çok iyi maç çıkardı tebrikler...

şimdiden söylüyorum saç baş yolduracak o kesin bu maçtaki gibi golleri kaçırak nasıl atamadın diyeceğiz, ama hep mücadele edecek golü kovalayacak, takdir edilecek...

Bugünlük kupayı alsın kupayla uyusun valla çok emeği var kupada.

Ben demiştim demeyeceğim

Sen gereken cevabı bu gece sahada verdin zaten

Saygılar ..

Umut ve Burak ayni 11de dusunemiyorum sahane olur sahane! Kalitesini belli etti Umut gercekten 10 numara adam bu adam gol atmasa bile attirir,attiramasa bile bi' sekilde baski yapar topu alir defansa kosar her seyi yapar gayet komple bi' forvet Parcali da cok yakisti ayrica,insallah uzun yillar giyer. :)

Umut direk 11 oynayacak oyuncu göreceksiniz , 4 3 3 ün solundada oynar 2 forvette oynar , trabzonsporda tek forvet oynuyordu bana kalırsa yılın transferi olacak .

İyi değil çok iyi bir transfer . Elmander geldiğinde urfalı geldiğinde neler yazıldı ise aynısını yaşıyoruz , forlan reyes ruffier alınmadı diye neler yazıldı hatırlıyoruz ...

Burun kıvıran herkes o lafları yiyecek , adam ligde ortalama 13-14 golle oynuyor zaten elmander 12 gol attı kral oldu ... Adam çok gol kaçırıyor ama çok yoruluyordu ve acayip pozisyona girme yeteneği var .. elmander ile umut hücum presi ile ortalığı dağıtır umut 20 gol atar şimdiden yazıyorum .

Ben demiştim diyeceğim , Taner renktaşımın aksine ... Burada futbolu herkesden çok bildiğini iddaa edenler bu adamın alınmasını vizyonsuzluk olarak görüyordu ,Umut'a da anca yedek olur , boşa transfer vs diyordu ...

Geri
Üst Alt