#9 Umut Bulut

Cevap: #19 Umut Bulut

seni trabzondayken hic sevmezdim umut cunki hep zorlardin bizi :) ama simdi cokk seviyoru seni hehehehe ayaklarina saglik aslanim

Elmanderin verdigi macın basındaki posizyonda cok sinirlendirdi beni ama benim icin önemli olan golleri veya penaltı posizyonu degil macın son anlarında bir topu ortasahadan alıp birini gecip cezahasına kadar sürüp sonra dengesini yitirdigi posizyon işte bu be aferin sana dedim cünkü bize böle güclü ve topla giden forvet lazımdı fransa yaramıs umuta aferin cok güzel mac cıkardın ama benim icin macın adamı selcuk reizdir:tiphat:

hocam o pozisyonda aslında cok güzel düşündü,daha basit bir vuruşla da golü bulabilirdi umut biraz daha zor yolu tercih etti sadece..yakın mesafede baaaamm diye gol vuruşu hiç yapamıyordu umut,fransada bunu cok iyi geliştirmiş..

topla driblinglerde trabzonda ki performansının aksine cok daha dengeli(touluse'da fazla takip edemedim umutu açıkcası),fiziğini de geliştirmiş,fiziğini geliştirmekle kalmamış etkili fiziğini ikili mücadelelerde rakibe üstünlük kurabilecek şekilde kullanmayı da öğrenmiş..

maçı alan adamdı,inanılmaz etkileyici bir performans gösterdi Umut,helal olsun.

Takımdaki santraforlar mükemmel kalitede.

Burak Yılmaz forma girdiğinde Umut - Burak ikilisinin oynamasını bekliyorum.

İlk geldiğinde biraz önyargılı bakıyordum ama hakkaten çok çabalıyor adam, belki kaçırdığı günler de olacak ama çalışkanlığı takdiri hakediyor..

Bekir'in arkasından falan sinsice gelip topu çalan Umut'tu demi la :asd:

Elmander'le oyun tarzları o kadar benziyor ki çözemedik kahvede :asd:

Şu haliyle Mevlüt ERDİNÇ'in üstüne çıkmış gibi gözüküyor golü koklaması falan.Tabi tek maçtaki gol koklayıcılığına bakmamak lazım.

Bir oyuncu hem 90 dakika sürekli press yaparak rakibe kafayı yedirecek.Hem de atılan ara paslarında defansın arkasına ok gibi sarkacak.Üstüne sarktığı her pozisyonu da gol yapacak işte o oyuncunun bonservisi 40m Euro oluyor beyler.Umut ilk iki aşamayı layıkıyla yerine getirsin de rakibe yaşattığı stres yeter golde gözümüz yok :D

Burda çok kişi karşı çıktı ben çok olumlu bulmuştum bu transferi. Ama hiç birimiz kadrolarımıza yazmadık. Bir tane yazanda görmedim.

Umut hepimize kapağı geçirdiğin için teşekkürler:tiphat:

bılıyordum bılıyordum bu adam en az 15 gol atar bu sene,

umutbolt masallah

Umut öyle bir futbolcu ki bir gol kaçırır nasıl yani deriz ama bir gol atar oha deriz.

Ancak şu var 10 kişi kalıpta 11 kişi gibi oynadıysak bu Umut'un devamlı topun arkasına geçmesinden kaynaklandı savunma yaparken.

Performansına devam edicektir hele ki Selçuk var iken..

Geri
Üst Alt