#9 Umut Bulut

Cevap: #19 Umut Bulut

Valla su anda Umut'un yeri garanti, Elmander de öyle böyle bu formayi kapar. Burak bu takimda oynamak istiyorsa kendini göstermek zorunda.

Valla su anda Umut'un yeri garanti, Elmander de öyle böyle bu formayi kapar. Burak bu takimda oynamak istiyorsa kendini göstermek zorunda.

sen bol avatar koy reis.. bence Burak suanda forvetler arasinda golcu olarak en iyisi.. ondan sonra Umut gelir ondan sonra Necati ondan sonra Elmander..

ama Takim oyunu bakimindan.. takima verdigi, presi gucu.. Elmander gelir..

o yuzden.. Elmanderi yazar herkes..

ama Umut - Burak ikilisinide denememiz lazim diye dusunuyorum.. bakalim nasil olacak.. ozaman yabanci sol beki bile oynatirsin.. (alirsan tabi)

Adam 100 metre koşucusu gibi topu ileri atıp yardırıyor.. Topla değil ama topsuz çok süratli bir futbolcu kesinlikle..

Olur da yabancı sol bek gelirse Elmander'in forma için biraz daha savaşması gerekecek.

Elmander'in formasını çoktan kaptı. Burak-Umut bu başlar sezona

Ben adama iyi bir rotasyon oyuncusu diyodum adam bildiğin iyi bir 11 oyuncusu oldu

Dün müthiş oynadı da hemen formayı kaptı falan dememeliyiz. Herkes oynayacaktı takımda yeterince.

Bırakın da kimin formayı alacağına teknik ekip karar versin. Biz keyfini çıkartalım. Uzun zaman sonra 3 tane etkili santrfor oldu takımda. Hatta lig maçlarında Necati'nin de katkısı tartışılmaz. 4 eder.

Umut'un bonservis görüşmelerine şimdiden başlansın. malum sene sonuna anca yetişir :D

Gol vuruşu kötü de değil. Tamam çok iyi de değil ama ortalama üstü en azından.

elmanderle 2 si oynadığı zaman rakip savunma çıkamıyor öyle bir pres yapıyorlarki doğal olarak gol bölgelerinde istedikleri gibi bitirici vuruşu yapamıyorlar. dun elmander umut değilde elmander burak oynasa idi blki 10 pozisyona girmezdik 5 pozisyona girerdik ama daha net vuruşlar gelirdi. sonuç olarak benim için elmander-umutta oynasa burakta oynasa 2sinide beğeniyorum oyuzden farketmez

Cigerine kurban ... Nedir bu agaaaa ... Bunu da kiraladik simdiden bonservisini almaya calissak ...

Geri
Üst Alt