#9 Umut Bulut

Cevap: #19 Umut Bulut

attığı iki gol için teşekkürler...

ilk resmi maçında beni utandırdığı için teşekkürler...

yürekten oynadığı için teşekkürler...

helal olsun her vurduğun gol olsun...

Hakettiği değeri yeni yeni görmeye başladı.Ama gol vuruşlarını eskiye göre baya geliştirmiş.2. golü çok temizdi.

Hakettiği değeri yeni yeni görmeye başladı.Ama gol vuruşlarını eskiye göre baya geliştirmiş.2. golü çok temizdi.

Evet kesinlikle geliştirmiş kendini, 2 sene önce resimlerini koyup dalga geçerdim kendisinin aha bize gelecek süpriz forvet diye :D Adam utandırdı beni yaa :D

Dün ilk maci olmasina ragmen gercekten cok cok iyi oynadi.

Umut'u ilk defa bu kadar güclü gördüm.

TS zamanindan eser kalmamis. Eskiden ciliz, gücsüz, kale önünde sac bas yolduran, son vurusu iyi olmayan bir oyuncuydu.

Fransa'da kendisini cok gelistirmis. Vurdugu gol oldu dün. Baldirlari R.Carlos gibi, cok hizlanmis ve güclenmis.

Ins. böyle devam eder...bu form düzeyi ile Elmander'i keser. CL'de genis alan bulursa, cok can yakar (dünkü gibi).

Lakin bu henüz Umut'un ilk resmi maciydi. Devamlilik önemli.

btuyb.jpg

https://www.gscimbom.com/forum/futbol-takimi-teknik-kadro/111747-_19-umut-bulut-3.html#post4718495

Pardon ? :coffee:

'alternatif' diyenlere kanalizasyon kapaklarini takti.

Bu formu ile Elmander'i keser.

Forma - tabiri caizse - aslanin agizinda.

:asd:

İnsanların üstüne gitmeyin bu kadar. Herkes kusursuz değil sonuçta, yanılabilir.

Yok yahu, ustune giden yok, ben olsam girmezdim bir daha foruma, ama bu benim :p

Saka saka Gøkay kardesim hemen alinma :)

Sanirim cogu kisi Umut hakkinda yanilmistir. Umut'u istemiyordum ama beni yaniltti, helal olsun. Elmander gibi 90 dakika boyunca pres yapiyor, basiyor, mucadele ediyor, rakibi yoruyor rahatsiz ediyor vs.

Mustafa Yavuz her elmander kötü oynadığında laf atıcaksan adamla sürekli uğraşıcaksan senle işimiz var yani utanmasan sabri muamelesi yapıcaksın adama bu kadarda olmaz ama ayıp..

bazılarına jo alves gibi adamlar müstehak elmander fazla size

Geri
Üst Alt