Çağlar Çelik
Cezalı
- 22 Kasım 2008
- 14.140
- 5
- 1.363
Cevap: #19 Umut Bulut
Bomboş bi adam futbol olarak da karakter olarak da.
Bomboş bi adam futbol olarak da karakter olarak da.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Umut'un bonservisini almayalım yahu. Sercan neyimize yetmez. Ya da Mehmet Battal. Olmadı Necati'yi yuvaya çağırırız. Umut'u beğenmeyenler bir zahmet alternatifinide yazsınlarda bilelim.
Necati ne alaka ? Necati gibi klas bir futbolcuyu Sercan'la, Batdal'la aynı kefeye mi koyuyorsun sen şimdi ?
Niye gönderdin klassa.?? Rotasyonda dursaydı... Hem de öyle bir gönderdin ki, adam seni şampiyon yapmıştı. Ben alternatifden bahsediyorum. Kim var kardeş, söyle de bilelim.
eren derdiyok. onunda süper star oldugunu söyleyemem belki ama futbolcu kendisi en azindan.
Niye gönderdin klassa.?? Rotasyonda dursaydı... Hem de öyle bir gönderdin ki, adam seni şampiyon yapmıştı. Ben alternatifden bahsediyorum. Kim var kardeş, söyle de bilelim.