#9 Umut Bulut

burakin oynadigi yerde gözü kapali oynatilir. zerre kadar sevmem su adami ama resmen hakki yeniyor.

İyi şişirdi topu.:DDGençler maçında Burak dinlensin,zarar veriyor zaten takıma.

Umut un pasi harika, Juve maclarini donzeren adam :cool:

adam 6 maçta toplasan 180 dakika anca oynamıştır 3 gol 1 asisti var. bu adamı beğenmeyenler allah belanızı verecek la sizin

İlk Şampiyonlar Ligi golümüzü attı yanlış anlaşılmasın Madrid maçındaki şeref golümüzü. İkinci maçta bizi grupta tutmakta kalmadı avantajla konuma getirdi en olmaz denilecek zamanda. İkinci Madrid maçında ilk yarı maçı bizim adamıza belki tek başına alacak bir futbol oynadı ikinci yarıda golü olmayan bir ofsayt ile iptal oldu. Bugün yaptığı da ortada. Umut'un yetenek bazında sorguluyoruz ama her maç elinden geleni yapıyor hem de onun yerinde Burak olsa tavır alırdı hocayı eleştirirdi bunu da biliyoruz. Geçen sezon forma Burak'ın hakkıydı bu sezon Umut'un. Eğer çift forvet oynayacaksak ve biri yerli olacaksa artık Umut olsun.

Kesinlikle 16'nın gizli kahramanı.

Yazın alındığında ona laf edenlere kapağı taktı. Avrupa'da golleri attı, dün süper bir asist yaptı. Helal olsun sana.

-Tapatalk-

Umut yeteneksizdir, topu dahi kontrol edemez ama 50 tane Burak'ı cebinden çıkarır. Zararı yararından fazla değildir asla.

her maç son 10 dakika oynasın, kesin bi gol pozisyonunun içinde oluyo. ilk 11de başlasa 2 maç sonra devre arası gitsin denecek :D

umut istikrarlı bi oyuncu, hiçbir zaman büyük bir oyuncu olamadı ama hiçbir zaman etkisiz görünmedi. düzenli oynadığı sezonlarda 10 golün altına inmez, 15 golün üzerine çıkmaz. gökhan zan için düşündüğümün aynısını düşünüyorum, ilk 11de değil ama 18de mutlaka bulunması gerekli.

U harfiyle konuştum bir kaç saat önce. Abi, biz Umutun isminde soyadında 4 ümüz birden varız ve çok memnunuz. Ben en büyükleriyim baştayım sorumluluğum fazla, özellikle gollerde UUUUmutttt deniyor biraz yoruluyorum ama yinede çok güzel burada olmak dedi.

Tam bir görev adamı kenarda oturur sesini çıkartmaz bazıları gibi trip atmaz son dk da bile girse canla başla mücadesini eder gol atamasa bile illa atılan bir golde katkısı olur her zaman

Umut her zaman takımda bulunması gereken bir oyuncu heleki forvetin hiç bir işe yaramayan buraksa.

U harfiyle konuştum bir kaç saat önce. Abi, biz Umutun isminde soyadında 4 ümüz birden varız ve çok memnunuz. Ben en büyükleriyim baştayım sorumluluğum fazla, özellikle gollerde UUUUmutttt deniyor biraz yoruluyorum ama yinede çok güzel burada olmak dedi.

33yjiuo.gif

Geri
Üst Alt