Yener Bardan
Ulubatlı Souness
- 25 Mart 2010
- 34.198
- 9.261
- 2.018
bu kadar yeteneksiz bir insanın futbolcu olması ve bizim takımda oynuyor olması ve yılda 2 milyon euro alması açıklanacak bişey değil.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
ceza gelecekse gelsin ama su görüntüyü herkez görsün. pas vermeyen adam 2 million euro aliyor
Çaycı yapsan bardak tutamaz. Allah hiç vermemiş buna. Adam top sürerken taça çıkarttı topu daha ne olsun ya.
daha ne versin. şans vermiş. 2 milyon euro aliyor boş yere.
Bizim kazma taraftarda koşuyor mücadele ediyor diye bağrına basar. Bi ana avrat söv bakıyım şuna bi bak nasıl kaçıp gidecekler
ben en başta aldigi paraya sinirlenmiştim laf etmişlerdi. bu herif bu parayi alamaz demiştim. yedegin birde. biz zenginmiyiz. yedegimize 2 milyon euro veriyoruz. birde bu yetenegi olmayan herife. buragi bunu gönder. mevlütü ve alt yapidan forvet al. drogba gidincede iyi bir yabanci forvet al. bu sene forvetler ebemizi belledi.
orda gidip bombos olan berke atma topu sonra mac bu hale gelsin.
macin kirilma noktasi atsa topu mac dönecek.
sizden ne futbolcu olur ne birsey.
bu adam yıllık 2 milyon euro kazanıyor
Bizim forvetler neden karsi karsiya kalanda kalecinin uzerine vuruyorlar anlamis diyilim asirtsana topu kalecinin uzerinden .salke macindada kalecinin uzerine vurmusdu allahdan top kalecinin elinden cikdi oyle qol oldu yoksa onuda atmayasiydi
Отправлено с моего GT-I9003 через Tapatalk