#9 Umut Bulut

bu kadar yeteneksiz bir insanın futbolcu olması ve bizim takımda oynuyor olması ve yılda 2 milyon euro alması açıklanacak bişey değil.

BlmmyHHCYAAFa4a.jpg

ceza gelecekse gelsin ama su görüntüyü herkez görsün. pas vermeyen adam 2 million euro aliyor

adi serefsiz ben degilde 18 lik adammi atacak düsüncesinde o golü atarsa yedek kalirm derdindemi acaba.

kankisi burak olsa hemen atar yoksa fircayi yiyecegini bilir. bide bu pozisyondan sonra sen onu degil berki al.

Bu arada taç çizgisinin orta attığı efsane pası hatırlayan kaç kişi var. :disgust:

Bizim kazma taraftarda koşuyor mücadele ediyor diye bağrına basar. Bi ana avrat söv bakıyım şuna bi bak nasıl kaçıp gidecekler

ben en başta aldigi paraya sinirlenmiştim laf etmişlerdi. bu herif bu parayi alamaz demiştim. yedegin birde. biz zenginmiyiz. yedegimize 2 milyon euro veriyoruz. birde bu yetenegi olmayan herife. buragi bunu gönder. mevlütü ve alt yapidan forvet al. drogba gidincede iyi bir yabanci forvet al. bu sene forvetler ebemizi belledi.

ben en başta aldigi paraya sinirlenmiştim laf etmişlerdi. bu herif bu parayi alamaz demiştim. yedegin birde. biz zenginmiyiz. yedegimize 2 milyon euro veriyoruz. birde bu yetenegi olmayan herife. buragi bunu gönder. mevlütü ve alt yapidan forvet al. drogba gidincede iyi bir yabanci forvet al. bu sene forvetler ebemizi belledi.

Futbolcudan başka her şeye benziyor

Sırf senin için foruma girdim bu iş güç yoğunluğu içerisinde bir iki kelam etmek için.Maç boyunca yaptıklarını es geçelim ki hiç bir şey yapmadın o koca bencilliğinin dışında.Be kardeşim sen orada Berk'e pas atmadın ya umurunda değilmiş senin Galatasaray,takımın durumu,şampiyonlar ligi,kritik maç felan hiç biri umurunda değilmiş senin Umut beyefendi.Eeee neymiş forvetmiş gol kaçırabilirmiş e be kardeşim kaçır kaçırma demiyoruz ama şu pozisyonda duurr bu pozisyon istisnadır sen yıllık 3-4 trilyon para götürüyorsan şu pası vereceksin yada lanet olsun o golü bir şekilde atacaksın.Biz oradan buradan artırdığımız parayla forma alalım takıma bir şekilde destek olalım futbolcuların alacaklarına dair kötü haberler çıktığında stresten oramızda buramızda sivilceler çıksın ama herifin sahada yaptığı bencilliğe bak.He canım sen o golü atsan Drogba , Burak veya Sneijder'i kesecek Mancini sürekli 11'de başlayacaksın! Biz anladık anlayacağımızı Umut efendi geçen seneki Beşiktaş maçında bitmiştin gözümüzde sen zaten yerine Sneijder girerken ki afra tafralarınla.

Bu adamları izledikce hayata küsüyorum.

orda gidip bombos olan berke atma topu sonra mac bu hale gelsin.

macin kirilma noktasi atsa topu mac dönecek.

sizden ne futbolcu olur ne birsey.

Aynen bu gün bizim defansta ben oynasam şu pozisyonu görünce sahayı terk ederdim çünkü yaptığın mücadelenin bir anlamı yok.

2 milyonunun 4 te birini 35 sene çalışıp göremeyen milyonlar var bu ülkede, haram zıkkım olsun benim aldıgım ürünlerden senin maasına giden varsa

Yeteneksiz olması, yılsa 2 milyon alması onun suçu değil ama o pası atmaması art niyet ve onun suçudur.

Bizim forvetler neden karsi karsiya kalanda kalecinin uzerine vuruyorlar anlamis diyilim asirtsana topu kalecinin uzerinden .salke macindada kalecinin uzerine vurmusdu allahdan top kalecinin elinden cikdi oyle qol oldu yoksa onuda atmayasiydi

Отправлено с моего GT-I9003 через Tapatalk

2 milyon euro bir senede

benim yillik gelirim 200k euro 10 sene hayvan gibi calismam gerekiyor o parayi alabilmek icin, bu kazma o parayi bir senede aliyor

işin kötü tarafı sözleşmesi bitene kadar en az kadroda işin daha kötü tarafı sözleşmesi bittiğindede uzatılır rezil haldeyiz gelecek karanlık

Bizim forvetler neden karsi karsiya kalanda kalecinin uzerine vuruyorlar anlamis diyilim asirtsana topu kalecinin uzerinden .salke macindada kalecinin uzerine vurmusdu allahdan top kalecinin elinden cikdi oyle qol oldu yoksa onuda atmayasiydi

Отправлено с моего GT-I9003 через Tapatalk

adamlar heyecan yapmayi seviyor

Geri
Üst Alt