#9 Umut Bulut

Beyler futbol muhabbetinden nerelere giriyosunuz bosverin kırmayin birbirinizi.

Bir daha soyluyorum tekrar soyluyorum bu Umut Bulut asla Galatasaray topcusu değil kosmaktan baska yaptigi hicbir seyi yok.Ayak sifir herif ulan o kadar pozisyon geldi atamadi.Bu bizim bizim Burak Yilmazdan daha kazma cikti.

serafettin cevap veremiyorsa konudan sapmayi iyi bilen birisi.

neyse umut hakkinda konusalim.

Ilk yari da 3 net pozisyon kaçirdi, ikinci yari da hiç görülmedi.

Ülke de H.Sükür den sonra dogru dürüst forvet gelmedi maalesef..

Sirf Burak kesilsin diye Umut oynasin diyorum, ama malesef Umut her zaman Burak'tan da kazma oldugunu ispatliyor. Dilemma.

Futboldan 5 gram anlamayanlar muhatabım olamaz bu forumda. Kendini komik zannediyor Allahın akplisi.

Lan akıl fukarasi satasip durma artık millete. Akpliyse akpli. Ülke ebesinin şeyi gibi zaten. Bırak su halleri biraz insan ol. (Akpli demeye kalkarsin simdi bana. Gezi eylemlerindeki postlarimi oku. Az cob yemedim sirtima. Senden daha fazla nefret ediyorum akpden emin ol)
İnsan olmayan da benim muhattabim olamaz.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Lan akıl fukarasi satasip durma artık millete. Akpliyse akpli. Ülke ebesinin şeyi gibi zaten. Bırak su kendini beğenmiş aptal halleri biraz insan ol. (Akpli demeye kalkarsin simdi bana. Gezi eylemlerindeki postlarimi oku. Az cob yemedim sirtima. Senden daha fazla nefret ediyorum akpden emin ol)
İnsan olmayan da benim muhattabim olamaz.
Sen kim oluyorsun bana lanlı lunlu konuşuyorsun. Sana mı hesap soracağım futbol cahili birisi ile tartışırken. Bir daha beni falan alıntılama.

Umut a her zaman kötü dedim. Arada olumlu işleri de oldu ama onu da yapsın bir zahmet.

Mücadeleci, Rakip savunma ile savasıyor, Driplingleri iyi, Gol posizyonlarını iyi seziyor ama bitiremiyor. Son vuruslarda eli ayagına dolasıyor. Avrupa'da İyi bir altyapı egitimi alsa A sınıf bir santrafor olurdu ama Türkiye Altyapılarında ancak bu kadar.

Kimin kime cevap veremediğini sen daha iyi bilirsin tabi beyninin bunları algılayabiliyorsa. https://www.gscimbom.com/forum/f90-...s/nederlandse-deel-van-gsc-dutch-topic-83946/

agir cahillerle ugraşmamayi tercih ederim.
yok efendim ortam öyle diye bizde öyle olalim.
ortam köprü den atla diyorsa sende mi atlayacaksin entelektüel hoca? :D

Konu dan sapmak istemiyordum ama onca saçmasapan yorumlar yazdin ki insan kendini tutamiyor.

Mücadeleci, Rakip savunma ile savasıyor, Driplingleri iyi, Gol posizyonlarını iyi seziyor ama bitiremiyor. Son vuruslarda eli ayagına dolasıyor. Avrupa'da İyi bir altyapı egitimi alsa A sınıf bir santrafor olurdu ama Türkiye Altyapılarında ancak bu kadar.

Bence Lazio/WHU/Valencia gibi kulüplerde iyi işler yapar Umut.
En fazla o seviyeye gelebilecegini düşünüyorum.

Yetenekleri kısıtlı bu açığını mücadele ve presle kapamaya çalışıyor, ama o son vuruş ve pas oyununa dahil olma sorununu çözemiyor.

Takim için Buraktan daha faydali, but that's it.

Burak gibi bol bol gol sansi kaçirdigi dönemler çok oluyor, dogru dürüst dribbling veya pas da yapamiyor mübarek.

Geri
Üst Alt