#9 Umut Bulut

adami deli ediyor etmesinede bugun cok faydaliydi press ve duran top anlaminda iyi yardim etti takima...+ golunudu atti.

Sen presin nasil uygulandigini bilmiyorsun herhalde. Forvetin tek basina deli deli oraya buraya kosmasina pres diyenler 80li yillarda kaldi.

Takim olarak pres uygulaniyor artik. Ayrica takima yardim ettigi falan yok, havadaki hemen hemen bütün mücadeleri kaybetti.

2012de_69_bin_ton_tibbi_atik_topland.jpg

:asd22:

simdi biri dedimi umut bu takimin banko forveti olmali diye? demedi demi.
takimin ikinci forveti oldugunu goz onundu bulundurursak faydali oynadi diyebiliriz.

mesela dunku rize deplasmaninda oynayan demba ba'dan daha iyidi.

Seni gorunce insan Burak'a tapiyor be.
Bi ara bu ilk 11'de cikip duruyodu iyice nefret etmeye baslamisken Burak'i kullanmaya baslamistik ve o ara tapiyodum Burak'a, sonra Drogba gelince Burak'tan sogudum, son olaylardan sonra selcuk ve buraktan nefret etmeye baslarken yine Tanri bizi Umut ile sinadi, deli gibi burak'i ariyoruz.

Burak yeteneksiz falan ama Umut'un yaninda Ronaldo gibi bisey

çok şanslı bir adam bu golü kaçırıyor kaleci gidip topu bunun önüne çeliyor boş kale atıyor son dakikalarda karşı karşıya kaçırıyor 2 dk sonra golü buluyoruz tepkilerden yırtıyor

Fm editoru ac Umut'un bitiriciliğini 15 yap oyun hata verir. 20 yap bilgisayar yanar o derece...

Bu adamdaki şans Aydın sansindan falan çok öte bişey profosyonel futbolcu olabilecek kapasitesi yokken milyon euro lar kazanıyor

bu adam bu takimin 3. forveti bile olmaz.

Seneye siralama böyle olmali:
1. Yabanci Forvet
2. Burak
3. 19-22 yasinda genc bir forvet. Berk Ismail falan.

Umut satilmali veya kadro disi brakilmali. Bu yeteneksizle olmaz

Transfer sezonunda serbest bırakalım, dandik bir Anadolu kulübü alır ancak. Mersin, Antep falan. Onlar da bi almadan önce düşünür hani. O derece.

En az 10 gol atmali demistim (ligin 2. yarisinda), 2 golu var, kaldi 8 tane.

Hadi Umut bakalim sansin nereye kadar devam edecek..

Yabanci siniri PTT 1. Lig'de de yapilandirildigina gore, akli olan kulup ofansini bilhassa santraforunu yabanci alir.

Bu durumda umut icin PTT 1. Lig kapilarida ardina kadar kapanmis oldu.

Geri
Üst Alt