#9 Umut Bulut

enteresan futbolcu. Her maç sövdürüyor ama bir şekilde gol atıyor seneye yabancı forvet alınsın ama umut 3.forvet olarak iş yapar.

Tam 5 tane %100 lük pozisyonu heba etti ,
maçın ilk dksında kontrol edebilse .....
boş kaleye taça attığı top , dönerek vurduğu ve auta attığı top halbuki önü bomboş ve karşı karşıyaydı ,
lig tv'nin tekrar yaparken kaçırdığı alda at diye yapılan ortaya bomboş kafayı auta vurması ,
ve son olarak laubalice yaptığı son dk vuruşu ,
bu futbolcumsu hamza'nın oyununa uyarken Pandev gibi bir oyuncu uymuyor uydurulamıyor !

Her maç atiyor ya gerisi önemli değil
Burağa da diyorlardi ayni şeyleri

Gol sevinçleri hep aynı ve acayip irite edici. Kendisi de şaşırıyor ulan ben nasıl gol attım diye.

Özverili ama maksimumu da bu.Faydasız denemez. Rotasyonda kalmalı.

Garip topçu.

Golden önce dönüp dışarı vurduğu pozisyondaki hareketini kaçak yayından izlediğim için (malum piksel piksel Anadolu) ilk önce Sneijder yaptı zannetmiştim. Umut olduğunu görünce şaşırdım. Sonra sağolsun boş kale pozisyonda taca vurunca kendine geldiğini anladım. Arada yapıyor böyle şirinlikler. :P

Seneye makul bir ücretle rotasyonda takılırsa bir şey demem. Ama benim içimden geçirdiğim makul ücretin 3 katını verecekleri için muhtemelen kalmasını istemem.

Umut zaten 3. forvet olarak alinmisti

Lakin Pandevin bitmis hali ile Burak'in sakat kalmasi dolayi çok maçlar oynadi bu sezon

Tam 5 tane %100 lük pozisyonu heba etti ,
maçın ilk dksında kontrol edebilse .....
boş kaleye taça attığı top , dönerek vurduğu ve auta attığı top halbuki önü bomboş ve karşı karşıyaydı ,
lig tv'nin tekrar yaparken kaçırdığı alda at diye yapılan ortaya bomboş kafayı auta vurması ,
ve son olarak laubalice yaptığı son dk vuruşu ,
bu futbolcumsu hamza'nın oyununa uyarken Pandev gibi bir oyuncu uymuyor uydurulamıyor !
Aynen katılıyorum altyapıdan bir futbolcu gelse beş pozisyonun ikisini atardı. Şu adama nasıl katlanılıyor gerçekten ilginç.

Bir golcü arada şansız olur 6 pas içinden boş kaleye bile kaçırır ama bugün ben sayamadım kaç tane karşı karşıya kaçırdı

1 tane kontrol edemedi
1 tane iyi çekti kötü vurdu
1 tane vurmak yerine selçuk'a vermeye çalıştı kendi kalelerine atıyorlardı
1 tane bomboş kaldı gelen giden yok arkasında aşırtmaya çalıştı kaleciden kaldı
1 tane kaleciyi geçmeye çalıştı beceremedi top önünde kaldı dar açıdan ama kale boş yani yuvarlasa gol taça attı :D

Burak olsa en az 4 gol atardı :D Ki oda beceriksiz ama Umut'un yanında bitirici oluyor :D

adam chop ile futbolcu geçip şut attı , gol olsa kariyer zirvesi olurdu herhalde :D

Umut'un yaptığı presi ve kaptığı topları kimse konuşmamış bugün bence mükemmele yakın oynadı gol kaçırdı ama çok faydalı oynadı..

sonuna kadar savasan adam la bukadarda laf atamayin son haftalardir olmasa cok zorlanirdik.
tamam teknik kapasitesi düsük ama her zaman yürekle oynayan biri.
gelecek sene icin zaten yasi ilerledi sampiyonlugu yasayip birakir.

Geri
Üst Alt