#9 Umut Bulut

senin sırtında tasıdıgın 9 numarayı senden önce golmander tasımızdı 9 no nun içine ettin rezil adam ..sana o formayı giydirip sahaya cıkartanlarda kabahat..9 numaraları kimler giydi kimler geldi gecti senin kadar kazmasını görmedi 9 numara..! rezill illa floryada kalcaksa caycı olsun bari bi işlere yarasın geri hizmete versinler derhal !

rezul tobcu kalibindan utan lan anadolu tobcusu fenev macinda 11 oynayacaktir bu rezul tobcu m9.

neresinden bakarsak bakalım birbirinden berbat iki forvete sahibiz ikisi de bir forvette olması gereken hiçbir özelliği taşımıyor

Vuruslari Guiza gibi Guizaya gulerdik basimiza geliyor.Kimin beddualari bunlar.

Cevap: # Umut BulutUmudumuz olacak. Baros+Sercan+ M.Batdal'dan fazla katki saglayacak.
Bunu sen diyince.
bihter-intihar-1-o.gif

Umut acaba kendine soruyomu bu kadar kazma olmama rağmen her maç nasıl 11 deyim diye.

Şimdi Umut mu Burak mi derseniz Burak diyemiyorum lan ben. Düşünün forvetimizin halini. Poldi forvet olsun.:D

O degilde 3 senedir bizde hic sakatlandigini gormedim lan ulan sakatlanmiyor da herif.Sakatlansana lan.

Sakatlansana ulan herif sakatlanmiyor 3 senedir sakatlan da kurtulalim senden yahu.

Geri
Üst Alt