#9 Umut Bulut

GSanalizcom ‏@GsAnalizcom 3 dk.3 dakika önce

Galatasaray'ın forveti Umut Bulut sezon sonu takımdan ayrılacağını Hamza Hamzaoğluna iletti

pijlNaarBoven.gif
pijlNaarBoven.gif
pijlNaarBoven.gif
Keşke ama cok buyuk bir keşke
pijlNaarBoven.gif
pijlNaarBoven.gif
pijlNaarBoven.gif

Gittigin gun bayramimiz olacak !

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ayrilmamak icin taraftari uyutma numarasi yapiyor iste ben Galatasarayi kurtarmistim vs diyerek bizi kandiriyor bu.

nasıl bir gafletse bir zamanlar savunurdum umutu ama malesef miadını doldurdu bizden sonraki durağı ciddi söylüyorum ya ptt olur yada süper ligin düşme potasında ki takımlar.

Arap spikerlerin ismini söylerken U'ları incelterek söylemesi çok hoş. :D Hele Juventus maçındaki golünden sonra.

Yaşı 15 ve altı olan hiçkimse yılmasın futbolcu olmak için... bu adam futbolcu oluyosa herkes ama herkes olur..

Çok şükür 1 yıl daha bizimlesin. Ne güzel bir gün ama değil mi

**Tapatalk**

Galatasaray'ın evladı.Takma sen kimseyi Umut,durmak yok yola devam.Adın Umutinho olsa herkes peşinden koşardı.

U.B=Bana oyle bir seyler soyle ki durup dururken tam hayattan vazgecerken beni aska inandir.

H.H=Gitme sevgilim oyle kal.

Son düzenleme:
Football Manager diliyle yazıyorum. Benim gözümde özelliklerinin ederi şudur;

NOT : Oyunu bilmeyenler için söylüyorum, oyunda bir özellik maksimum 20 ile derecelendirilir.

Bitiricilik : 4
Dribling : 5
İlk kontrol : 3
Kafa vuruşu : 3
Orta yapma : 3
Teknik : 1
Çalışkanlık : 13
Özel yetenek : 1

Peki ideal bir forvet için gerekli minimum özellikler nedir ?

Bitiriclik : 17
Dribling : 14
İlk Kontrol : 15
Kafa Vuruşu : 15
Orta yapma : 11
Teknik : 11
Çalışkanlık : 14
Özel Yetenek : 13

yani anlayacağınız, Umut Bulut, olsa olsa bir amatör küme forvetidir. Yani benim göbek eritmiş, kas yapmış halim.

Geri
Üst Alt