#9 Umut Bulut

şunu 1 kabul edelim

1- kupa maçında akhisara attığı golü burak atar mıydı

zahmet edip defansa pres yapar mıydı

2- yine burak efendi bugünki 2.golde topa vuramayacağını bilse bile ayağıyla var gücüyle uzanmaya çalışır mıydı kaleciyi şaşırtıp podolskinin gol atmasını sağlar mıydı

Bunu yazacağımı zanetmezdim ama adam belki hayatın maçını oynadı bugün. Baya baya faydalı işler yaptı. Hayret edici bir durum

Burak gitmeden bu adam giderse yazıklar olsun ha ikisi de gitmesi gerekli ama öncelikle kımıl zararlısı Burak.

Sanıyorum Madrid deplasmanından bu yana en iyi futbolunu oynadı. Yani bu sezon özellikle söyleyeceğim aklıma gelmezdi ama Galatasaray santraforu gibi oynadı, bir Elmander etkisi yaptı. Bunda acaba Mustafa Denizli'nin yüklemeleriyle fizik ve mental güçlenmeleri mi etkili oldu yoksa tesadüf müydü tartışılır.

Adamı topla buluşturamadık fazla

Yinede son pozisyonu saymazsak faydalı işler yaptı

İlk golde topa bilinçli vurduğunu sanmıyorum

futbolculugunu gectim konusmaya gerek yok zaten
ama hal ve hareketleri gol sevinci falan cok igrenc yahu
sopayla dövesim geliyor her defasinda

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Şaka maka İnzaghi gibi gol attı. Hep böyle oynasa tadından yenmez ama bu birlikteliği fazla uzatmamak lazım.

Son maçlarını oynasın ve devre arası yeni takımına gitsin. İsmail ve Caner ikilisine karşı bir zahmet iyi oynasın zaten.

2M alan biri senede 3-4 maç iyi oynayınca bu kadar övülmemeli.

Yeteneksiz kazmanın teki de olsa çakma kral Burak'dan daha yararlı olduğu kesin.Yani Burak'dan daha az zararlı diyebiliriz.

İlk defa faydalı işler yaptı. Bu maç için bu adama kızılmaz.Burak bundan daha berbat.Hem de her bakımdan.

Saha içinde yeteneklerin bir yere kadar olabilir. Ama mücadeleden kaçamazsın abi, sen hak ettiğin paranın burada 5-10 katını alıyorsun ve koşmuyorsun. Tüm bu laflarım Burak Yılmaz denilen karakter yoksunu kişiyedir. Umut hiç değilse koşuyor çabalıyor. Yapıyor yapamıyor meselesi değil aslında, yapmaya çalışıyor. Burak'a 5 kere tercih ederim.

Son düzenleme:
Yalan yok attığı gole sevinmedim.En erken zamanda defolup gidersin inşallah.

Geri
Üst Alt