#9 Umut Bulut

470be344b749d4c9e96436a68c1c01d5.jpg

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

Gökhan Çıra ve Volkan Pala'yı oynatın lan Allahsızlar. Umut kaçıracana onlar kaçırsın anasını satıyım. Ne şevk bıraktınız ne istek bu kazma oynayacağına gol kaçıracana onlar oynasın gol kaçırsın ( ki Umut'tan fersah fersah yukarıda katkı sağlayacaklarından hiç şüphem yok) biz taraftarlar olarak heyecanlanalım biraz.

Tam diyorum başka forvet kalmadı destekleyeyim diyorum bir gülme geliyor.

Niyeyse yarın gol şov yapacak gibi hissediyorum.

Destek vermek zorundayız. Umarım juventusu, real madridi yiktigin gibi yıkıp gececen umut. Hadi oğlum göster kendini.

Ben olsam lisansımı yırtar atardım utanmadan hala futbol oynuyor adam

3 sene önceki Umut o kadar da fena değildi hatta katkı veriyordu. Bu duruma gelene kadar neden kadroda tuttuk akıl karı değil.

Şaka bir yana şu anki topçuyu tanıtmadan birine göstersen Real ve Juve'ye toplamda 4 gol attığına hayatta inandıramazsın.

Erken zıplayıp ıska geçeceği hava topu sayısına 30,5 üst oynayın.

Abi bu kazma , kabiliyet yoksunu oynarken neden fatih terim'in meşhur 4-6-0 ı denenmez anlamıyorum. Ne kaybedersin.... Allah nasip , kısmet ederse bu sene sonunda hamitsiz,sabrisiz,umutsuz çöpsüz bir kadro görme umuduyla..

Abi bu kazma , kabiliyet yoksunu oynarken neden fatih terim'in meşhur 4-6-0 ı denenmez anlamıyorum. Ne kaybedersin.... Allah nasip , kısmet ederse bu sene sonunda hamitsiz,sabrisiz,umutsuz çöpsüz bir kadro görme umuduyla..

Onu oynamak için hücumdaki bütün oyuncularının hareketli ve pas kabiliyeti iyi oyuncular olması lazım. Podolski ve Sinan dışında buna uygun bir hücum oyuncumuz olduğunu sanmıyorum.

Onu oynamak için hücumdaki bütün oyuncularının hareketli ve pas kabiliyeti iyi oyuncular olması lazım. Podolski ve Sinan dışında buna uygun bir hücum oyuncumuz olduğunu sanmıyorum.

Ana temaya katılıyorum ancak Podolski ve Sinan da bu tanıma tam olarak uyan futbolcular değil...Avatarımdaki gencin pas kabiliyetini epey bir geliştirmesi gerekiyor...

Ana temaya katılıyorum ancak Podolski ve Sinan da bu tanıma tam olarak uyan futbolcular değil...Avatarımdaki gencin pas kabiliyetini epey bir geliştirmesi gerekiyor...

Zaten onları da buna en yakın oyuncular diye yazdım. Podolski sırıtmaz ama böyle oynayan bir takımda çünkü verkaç olayında yeterince kabiliyetli.

Umut tek başına, hani olur ya,kaleciyi çalımlayıp geçse top filelerle buluşana kadar sevinmiyorum zira sonu hüsran olabiliyor.

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt