#9 Umut Bulut

İstediğin kadar gol kaçır umrumuzda değil... Seni yüreğine basacak taraftarımız..

Teknik elestiri farkli, küfür veya bu olay farkli tabi.

Üzücü durum, zaten sIktIntIlI dönemden geciyor ama bir daha elestirmem demek te yanlis. Kötü ise elestirilir tabi, sonucta futbolcu.

Kusura bakmayin da cok düz mantik yapanlar var. Bu olaydan sonra elestirmem demek bu olaydan dolayi 10 yillik sözlesme yapilsin demek esit.

Teknik elestiri farkli, küfür veya bu olay farkli tabi.

Üzücü durum, zaten sIktIntIlI dönemden geciyor ama bir daha elestirmem demek te yanlis. Kötü ise elestirilir tabi, sonucta futbolcu.

Kusura bakmayin da cok düz mantik yapanlar var. Bu olaydan sonra elestirmem demek bu olaydan dolayi 10 yillik sözlesme yapilsin demek esit.

Kardeşim ayağın kırılsın, bilmem çocuğundan çıksın da hoş değil. İşim gereği bazen ben de bu beddulara maruz kalıyorum, hiç hoş bir şey değil. Umut ki karakter olarak, efendilik olarak bu kulübe yakışan bir futbolcudur. Yetenekleri doğrultusunda yaptıkları da ortadadır. Yeteneksiz haliyle Süper Lig'in en golcü futbolcusu. Yetenekli olan futbolcular utansın bir zahmet (Emre Çolak, Aydın, Serdar Özkan vs.)

Bizim eleştiri ile hakareti ayırt etmemiz lazım. Birçok kişi bela okudu adama. Kötü oynuyor Galatasaray gibi bir takıma yakışmıyor de geç.
Yok ayağın kopsun, yok inşallah sakatlanarak sezonu kapatırsın demek filan çok tuhaf şeyler.

Bazen diyorum ki, fazla büyütülüyor futbol.... Bu bir oyun sadece, kimsenin kalbini kirmaya degmez.

Babasi ile ilgili bazi haberleri görünce gözüme yas geldi.
Senin tuttugun kulübün bir futbolcusu oldugunda bile, bazi acilari nekadar yakin hissediyorsun. Esin, dostun, akraban, kardesinin, ananin, babanin kurban gittigini düsünmek gerek. Simdi Umut´un resmini bile gördügümde, bu aciyi bir nevi hissediyorum icimde. Sahada dolasirken, o bos bakislarini görüp, herseyin bos oldugunun farkina varacagiz.

Terörrü destekleyen, besleyen, ondan nemalanan, para kazanan, uygulayan, kim varsa, kim yoksa, ALLAH 100000000000 DEFA BELASINI VERSIN..... Yeter, ulan yeter....

Futbolunu eleştirmek, yerden yere vurmak, hadi diyelim sinirden küfür etmek bile bir derece kabul edilebilir. Ancak kimsenin kimseye beddua etme hakkı yok bir oyun için. Umut'un bu zorlu günlerinde camia ve taraftar olarak yanında olmalıyız, desteğimizi göstermeliyiz. Hepimiz çok iyi biliyoruz ki Umut Bulut adam gibi adamdır. Üzüntüsünü paylaşıyoruz.

Cidden çok kötü oldum ya, ağladım resmen. Allah yardımcın olsun Umut.

CdidG61W4AAHrvb.jpg

Beni de cok etkiledi.. Allah bilir sen nasil kahroluyorsundur simdi..

Allah yardimcin olsun Umut, Allah sabir versin.. Elimizden baska birsey gelmiyor ne yazik ki.

20 mart insallah Umut kardesimiz sahada olur ve babasi için civcivlere gol atar. Bence derbide oynamasi mantikli olur hem kendisi için hemde takimimiz onun profesyonelligini örnek alip bazi ruhsuz oyuncularimizda biraz kipirdama gözükebilir ve takimimizin motivasyonu artar derbiyi kazanmak için keletlenir. Bu maçta gol atmak için Umut ekstra güç sarfeder taraftar destegiyle kendini yirtar.

Biraz duygusal olacak ama söylemeden edemeyeceğim.

İyi niyetinden hiç şüphe etmemistim, yetenekleri doğrultusunda hep birşeyler yapmaya çalıştı. Bir de bu seneki kötü durumumuz neticesinde kaçırdığı her golde yeri geldi kizdik yeri geldi sovduk. Ama hepsi 90 dakika icinde ki performansıyla alakaliydi. Allah kimseye böyle bir olay yasatmasin. Bu durumu atlatmak çok zor olsa gerek. Ne diyelim Allah sabır versin Umut.

Galatasaray'da oynadığı surece extra destek vermek lazım, bu psikolojiden kurtulmak kolay değil her zaman yardıma ihtiyaç olur.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sövüyoruz falan da bu islerin bu boyuta gelmesinin bas sorumlusu Hamza denen o hiyar.

Ilk olarak bu adami kanatta oynatti, ki bir pozisyon vardi Trabzon deplasmaninda gecen sezon Umut topu sürmek isterken top ile birlikte taca cikti. Yani sen kalkiyorsun bu kadar yeteneksiz birisini kanat oynatma fikrine variyorsun. Vallah pes yani böyle fantaziler de ancak bizim süper zekali futbol adamlarindan cikar.

Elinde gencecik Bruma var, ne bilim Sinan var, Olcan var kanat oynayabilecek ama sen Umut denen kütükü oynatiyorsun kanatta. Bu adami orada oynatmanin hic bir sekilde mantik iceren bir aciklamasi olmaz olamaz yani imkansiz birsey.

Bundan sonraki zamanda olanlari da yazmaya gerek yok zaten herkes biliyor. Demek istedigim su, Umut'a karsi olusan nefret ve kinin büyük bir payini Hamza hiyarinin hesabina yazabiliriz. 3.forvet olarak kadroda bulunsaydi, kimse bu adami bu kadar elestirmezdi (aldigi yüksek maasi disinda).

Cok degil 2 sene önce 4 tane forvetimiz varken simdi tek forvete kaldik ya, bizi bu durumlara düsürdüler ya Allah belanizi versin sizin. Koskoca Galatasaray'in tek forveti UMUT BULUT.

Bir hafta önce bunu yazmistim. Umut'a son zamanlarda cok kizdim da sövdüm de yalan yok. Ama asil sorunun kendisinde olmadigini düsünüyorum, tabi ki yeteneksizin teki burada hemfikiriz ama adami her mac her mac oynatarak taraftarin önüne attilar ve atmaya da devam ettiler. Hem Hamza, hem de Denizli.

Buradaki bas sorumlu Hamza'dir. Nefret tohumlarini o ekti gecen sezon.

eleştirmenin ötesi benimki. ben her türlü lafı dedim umut için. hatta arenada maçı izlerken bile sövdüm adama. eleştiri kısmına gelincesorun o adamı hatalarına rağmen oynatanlarda. orda dozu aşmış olabiliriz.

Allah butün aylelere sabir versin basimiz sagolsun...umut a da bas sagli ve sabir diliyorum

20 mart insallah Umut kardesimiz sahada olur ve babasi için civcivlere gol atar. Bence derbide oynamasi mantikli olur hem kendisi için hemde takimimiz onun profesyonelligini örnek alip bazi ruhsuz oyuncularimizda biraz kipirdama gözükebilir ve takimimizin motivasyonu artar derbiyi kazanmak için keletlenir. Bu maçta gol atmak için Umut ekstra güç sarfeder taraftar destegiyle kendini yirtar.

umut zaten her maç ekstra güç sarf eden bir oyuncu sorum mücadelesi değil yeteneksizliği. Ama şu dediğine katılıyorum Umut derbide oynamak isterse oynatılmalı bu belki takımada olumlu bir etki bırakır bazı oyuncular "adam bu kadar sıkıntı yaşadı yinede sahaya çıkıp elinden geleni yapıyor. Biz ruhsuz ruhsuz geziyoruz sahada" diyip kendilerinden utanırlar bir ihtimal maçı kazanamasak bile bunun takıma ileriye dönük ciddi bir motivasyon sağlayacağını düşünüyorum.

Futbolunu gectim Umut Bulut karakterli adamdir.Babasini kaybetmis gercekten insan duygulaniyor bu olaya Allah rahmet eylesin.

Futbolunu niye geçtin renkdaş? Yılda 5.5 Trilyon TL kazanıyor. Ömrün boyunca yan yana göremezsin. Tamam Allah rahmet eylesin de bunu da unutmamak lazım.
Su an adamin babasi ölmüş konusulacak bir sey kalmadi bence.Tabiki futbolu iyi degil ama o kadar sovmenin anlami yok bence.Sezon sonu gider diye tahmin ediyorum.

Duyduğumdan beri mahcubiyet hissediyorum ne yalan söyleyeyim keşke kırmasaydık kalbini.

Geri
Üst Alt