- 30 Nisan 2012
- 12.348
- 6
- 913
Ömer Tuğrul Yılmazer gel reis. 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tanju'ya özelden yazdım ama bir cevap dönmedi
Şarkımı gönderdim hatta yasaklı listesinde olmamasına çok şaşırdım dediğine göre büyük ihtimal senindir kardeşimUmarim benim sarkim degildir, ama listede yer almiyor zaten. Hem sarkicinin adini hem de parcanin ismini iki kere aradim.
Sanirim yasakli dedigin benim parcaya diyon herhaldeYasaklının babası var hatta
O şarkı 90.yarışmaya kalır mı yahu![]()
Umarim benim sarkim degildir, ama listede yer almiyor zaten. Hem sarkicinin adini hem de parcanin ismini iki kere aradim.
Sanirim yasakli dedigin benim parcaya diyon herhalde![]()
Umarim benim sarkim degildir, ama listede yer almiyor zaten. Hem sarkicinin adini hem de parcanin ismini iki kere aradim.
Şarkımı gönderdim hatta yasaklı listesinde olmamasına çok şaşırdım dediğine göre büyük ihtimal senindir kardeşimO parça bu zamana kalır mı allasen
![]()
Yasaklı dediğiniz şarkı farklı bir grup tarafından mı kullanılmış ?
Sanatçı isminden değil de şarkı ismini aratınca yasaklı listesinde görünüyor beylerLakin daha önceki yarışmalarda o sanatçı veya grup ile o parçayı birbirinden ayırıpta yarışan arkadaşı da tebrik etmek lazım büyük iş gerçekten de
![]()
O halde senin şarkı değil kardeşimVallah abi sarki ismi hic bir sekilde gecmiyor listedeBenim sarkici da "sadece" 3 sarki ile listede yer aliyor
![]()