90. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Alpay Asma !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Playlist ilk mesajda,

Herkese iyi dinlemeler ve iyi geceler.

Umarim benim sarkim degildir, ama listede yer almiyor zaten. Hem sarkicinin adini hem de parcanin ismini iki kere aradim.

Yasaklının babası var hatta

O şarkı 90.yarışmaya kalır mı yahu :red:

Umarim benim sarkim degildir, ama listede yer almiyor zaten. Hem sarkicinin adini hem de parcanin ismini iki kere aradim.
Şarkımı gönderdim hatta yasaklı listesinde olmamasına çok şaşırdım dediğine göre büyük ihtimal senindir kardeşim :D O parça bu zamana kalır mı allasen :D

Yasaklı dediğiniz şarkı farklı bir grup tarafından mı kullanılmış ?

Listede var hacı yasaklı dediğimiz, aratınca çıkıyor.

Senin şarkı değildir o zaman.

Şarkımı gönderdim hatta yasaklı listesinde olmamasına çok şaşırdım dediğine göre büyük ihtimal senindir kardeşim :D O parça bu zamana kalır mı allasen :D

Vallah abi sarki ismi hic bir sekilde gecmiyor listede :D Benim sarkici da "sadece" 3 sarki ile listede yer aliyor :)

Sanatçı isminden değil de şarkı ismini aratınca yasaklı listesinde görünüyor beyler :D Lakin daha önceki yarışmalarda o sanatçı veya grup ile o parçayı birbirinden ayırıpta yarışan arkadaşı da tebrik etmek lazım büyük iş gerçekten de :D

Yok yav benim sarkim degil o zaman. Cünkü benim sarkinin ismi yok listede hic bir sekilde :D

Sanatçı isminden değil de şarkı ismini aratınca yasaklı listesinde görünüyor beyler :D Lakin daha önceki yarışmalarda o sanatçı veya grup ile o parçayı birbirinden ayırıpta yarışan arkadaşı da tebrik etmek lazım büyük iş gerçekten de :D

Hakikaten yahu.

Baldırdan birkaç puan götürürüm mü demiş acaba :asd22:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt