Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
24 gol ile şampiyon yapacağını tekrar belirtelim

Lanet herif maçın başında 2 tane pozisyonu kaçırdı.Ne zaman maçın başında gol kaçırıyor o maç zora giriyor.Rize maçını da bu herif zora sokmuştu.Tiksiniyorum

Gol atmadığı sürece her an eleştirilecek futbolcudur. Adam penaltı yaptırdı en azından bir vasfı var sövülecek 10 tane adam var gelip ezberden Diagne’ye sövmeyin. Gitsin o ayrı.

45 dakika özelinde tepkiyi hak etmiyor. 1 gol kaçırdı diye adamı vuracaksınız neredeyse 1 gol kaçırır 1 atak daha gelse onu atardı. Sen atak üretmediğin sürece değil diagne, falcao bile gelse iş yapamaz.

Diagnelik bir sey yoktu macta. Adam elinden geleni yapti. Sirf adama uyuz olduklari icin oyundan aldilar. Babelleri adamciliktan sahada kaldi.

Mental olarak çok kötü. Takımda kalırsa gram faydası olmaz.

Lan oğlum bir insan hiç mi bir şey yapmaz Allah aşkına ya! Yap lan bir şey yap da tek kötü bir şey yap arkadaş mal mal geziyor sahada ya. Şerefsizim ben çıkayım, aynı Diagne gibi oynarım. Bu yaprak kafalının sahada attığı her adımı ayrı .... ben.

Neymiş 30 gol atmış. Ulan zaten yarısı penaltı. Kalanının yarıdan çoğu da ya boş kaleye ya beleşe goller.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt