Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
6-7 ne veriyorlarsa yollayın
Maaşı beğenmiyorsa mecburen 2-3 milyon euroda cebine koyun

Yeterki gitsin

Boşver bunu 31 Mayıs'a kadar ekside olsak da sorun yok değerlendirme o zaman yapılacak.

"For the seasons 2018/19, 2019/20 and 2020/21, the Club accepts a calculated restriction on the number of new registrations it may include within its List A for the purposes of participation in UEFA club competitions. This calculation is based on the Club’s net transfer position in each respective registration period covered by the Settlement Agreement. "

Bu ne anlamina geliyor? Burda 31. mayis yerine each respective reigstration period diyor.

bugün sahadaki birilerini suçu yıkacaksak selçuk ile başı çeker.

2. dakika net pozisyon diagne

ilk yarının ortalarında da penaltı selçuk

ikisi golle neticelense rahat bir galibiyet olacaktı. hatta birini atsak da yeterdi.

bu gavat ne zaman press yapmaya başlıcak merak ediyorum, nerdesin be gomis özledik presslerini be
Prese başlayana kadar top ortasahayi gecmis oluyo zaten, belden aşağısı 0.5 hiziyla hareket ediyo sanki

——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

Penslti pozisyonunda 40m alanda son anda kadraja jimmy girdi
Ozete bakin

O kadar da yuklecek bir goruntusu yoktu bugun

Ben de Diagne'yi tutmuyorum , kafadan kırık bir adam da...

Penaltı aldığı pozisyonda cidden 40 metrede saniyelerce Akhisar'a karşı tek başına top tutuyor ve bir Jimmy son anda kadraja giriyor. Biraz önyargılıyız.

Bunu ilk maçlarında falan yapsa burda herifi yağlaya yağlaya bir hal olacak insanlar var , bu iyi bir işti , penaltıyı da bütün sene kamp yapmayan Selçuk yerine kendisi atsaydı kahraman olurdu muhtemelen.

Son düzenleme:
Dünkü maça olumsuz etkisi 2 gol pozisyonunda uyumasıydı.Onun dışında takım zaten leş

Bu adamın gideceğini düşünmüyorum, Falcao'nun arkasında bekler ve 4 sene sonra bonservisini alarak gider.

Arkadaşı iki metre yanında ve yapabileceği tek şey Diagne'ye şut pası vermek. Ama Diagne bey o topu beklemiyor arkadaş, ayağı şuta hazır değil ve gelen topu dürtüp kalecinin kucağına atıyor. Bu olacak şey değildi.

Ama hiç olmayacak şeyse Selçuk'un penaltıyı kullanmasıydı. Diagne'yi satmaya çalışıyorken ve adam çok iyi penaltı atıyorken bunun akıl mantıkla izahı yok.

Adam dün öyle yada böyle penaltı kazandirdi çok da top kaybı yapmadı belhanda aşığı arkadaslar var adam her maç 10 top kaybı yapıyor dün net bir pozisyon da harcadı ha bu arada belhanda neden penaltı kullanmıyor unutmuşum adam topa vurmasini bilmiyor .Dünkü maçta marcao Selçuk ve belhanda maçı katletti cagneye gelene kadar cok eleştirecek adam var .Fatih hocam da Selçuk ve seri ikilisini oynatarak bu olaya mum dikti marcao uyarilmadi mı hazırlık maçlarında acaba birde cagneyi çıkarıp emre mor u aldı ya maç orada bitti Ahmet Çalık olayına hiç girmiyorum

Formanın hakkını vermeyenden formayı tamamen alacaksın arkadaş, ilk haftanın günahı olmaz devamında derler.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ben de Diagne'yi tutmuyorum , kafadan kırık bir adam da...

Penaltı aldığı pozisyonda cidden 40 metrede saniyelerce Akhisar'a karşı tek başına top tutuyor ve bir Jimmy son anda kadraja giriyor. Biraz önyargılıyız.

Bunu ilk maçlarında falan yapsa burda herifi yağlaya yağlaya bir hal olacak insanlar var , bu iyi bir işti , penaltıyı da bütün sene kamp yapmayan Selçuk yerine kendisi atsaydı kahraman olurdu muhtemelen.

Şöyle bir tezat var şu kalecinin sektirdiği toptada sağ kanatta Babel içeri girip orta açacakken kendisi Sol kanattaydı forvet olmasına rağmen. Hatta top Babeldeyken Babel elini kaldırdı napıyosun dercesine sonra orta yaptı rastgele.

Yani diyeceğim bu adamın herhangi bir oyun aklı yok tamamen doğaçlama takılıyor şunu iyi yaptı diye savunmamak gerekiyor çünkü o anlık olmuştur o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt