Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çocuk takımın en iyisiydi bugün. Ne rezil bi durum

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Falcao gelmezse Diagne oynasın 15 atar 20 atar diyenler vardı. Hala aynı fikirdeyseniz gidin su topu izleyin.

Vedat bu adamdan on kat daha kaliteli bir topçu. Bu adam Galatasaray'ın yedek santraforu dahi olamaz. Piyasası verken 8-10 ne veriyorlarsa satın.

daha maça çıkarmayın bence bu angutu , satma gibi plan varsa

şimdi biz -bakiyedeyiz ya falcao da geldi ona da bonservis bayıldık diyelim
- bakiye biraz daha fazla - hale geldi
bugün ffp cezamızı yanlıs bildiğimi farkettim ben sezonu eksi ile kapatmayalım yeterli diyordum fakat yaz transfer sezonunu - bakiyede kaparsak o eksiye neden olan oyuncular avrupada oynayamıyormus galiba. ya da böyle bişeydi kafamı iyice karıstı
falcao gelince cagnenin satış işi elimizi daha güç duruma düşürmeyecek mi? adam diyecek nasıl olsa satmaya mecbursun sen bilirsin.
falcao meselesi birazda o yüzden mi uzuyor acaba

Enteresan şekilde bugün elle tutulur performans sergileyen kendisiydi.bu durum takım halinin vahim olduğunun göstergesi

Ben bunun şöyle bi hızlanıp da depar attıgını görmedim ya. Hantal hantal gamsız dolaşıyor.Amatörde bile oynatmam bunu.

şimdi biz -bakiyedeyiz ya falcao da geldi ona da bonservis bayıldık diyelim
- bakiye biraz daha fazla - hale geldi
bugün ffp cezamızı yanlıs bildiğimi farkettim ben sezonu eksi ile kapatmayalım yeterli diyordum fakat yaz transfer sezonunu - bakiyede kaparsak o eksiye neden olan oyuncular avrupada oynayamıyormus galiba. ya da böyle bişeydi kafamı iyice karıstı
falcao gelince cagnenin satış işi elimizi daha güç duruma düşürmeyecek mi? adam diyecek nasıl olsa satmaya mecbursun sen bilirsin.
falcao meselesi birazda o yüzden mi uzuyor acaba

Öyle bir şey yok ya kim uydurdu

adam ayagında terlik var gibi top oynuyor lan. ne bi top saklama ne de topu alıp 10 metre ileriye götürme. geldi geleli bir tane santraforların çektiği gibi bir şut çektiğini göremedik kaleye. tıngır mıngır giden abuk subuk vuruşlar
ayağında terlik var gibi oynuyor..

yemin ediyorum bu kazmayı anlatan en iyi cümle :asd:

Bu Allahin belasi herifi basimiza musallat edenlerin Allah belasini versin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt