Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
D2-VJ0hWoAAwkYk.jpg

Kabileyi toplamış reyis

Diagne: “Hayatımda ilk defa bu kadar çekişmeli bir ülke seçimi gördüm, Senegal’de seçimler böyle yaşanmıyor. Önümüzdeki haftalarda herkes gerçek Diagne’yi görecek.”

D3GTIYNXkAAxe3l.jpg

işte böyle amına ile ilgili görsel sonucu

Şu Diagnenin yüzünü bi yıkasınlar altından yüzünü ayakkabı boyasıyla siyaha boyayan kemal sunal gibi biri çıkacak bence

Cikartin 3-4 penalti ve bu adama kullandirin. Sonra yazin yallah cine yada araplara.

Kabul edelim ki dünya futbol tarihinin en büyük kazigini yedik. Transferine olur verdigim icin buyuk bir utanc icindeyim. Abv.

Şempiyonluk için alındı da bu adam şampiyonluktan eder takımı.

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çöpe giden 10 Milyon.

Yazık günah yahu.

sent via GSC

Malbaye denen adama 10 küsür bütçe harcattıran kimse, o kişinin derhal teknik direktorlük lisansı iptal edilmeli. Futboldan anlamıyor zira.

öyle hindi gibi kabarıp, ağız yüz eğerek, bunu isterim, tez getirin, şunu isterim hemen alın demekle futbol adamı olunmaz.

Yazın satılması gereken ilk isim seneye kalırsa buna para verecek takım bulamayız. Araplara gol kralı diye itelemek lazım.

Hoşgeldin. Bu paralara karşıydım ama artık sonuna kadar destek. Umarım daha önceki lig transferlerine benzemez utandırırsin bizi.

Sal şimdi kobrayı

Belliydi bir bok olmayacağı. Lan 100 kez sölüyoruz bu ligden oyuncu alınmaz lan alınmaaaaz ! Başını şükrü erden çöpünün çektiği nerde futbol bilgisi az insan var köpek gibi istedi bu çöpü

Maicon ve Belhanda'dan sonra yediğimiz yeni kazık oldu 10 10 saçıyoruz boş yere ah ah

Rezalet ötesi bir oyuncu. Guiza bile daha faydalı olurdu...

Ne diyorum ya. Guiza bununla top diye bile oynamaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt