Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fernando da Diagne de dun fena degillerdi. En cok gomulen ikilisi olmus. Bir taktik mi, tam takariz
Ben dün baya beğendim Diagne’yi. Biraz fazla gol kaçırdı. Onu da es geçmeyeyim. Zaman gerek diye düşünüyorum. Biz bile bir işe başladığımızda alışma sürecimiz 3 ayı geçiyor.

Ya bırakın allah aşkına. 6 golün 4 tanesi penaltı diğer 2side resmen çarparak girdi.

Bir Antalyaspor maçında atıpta ofsaytta olduğu golü bilinçli vurdu.

Sene sonu satabileceğimiz en iyi rakamlar teklif edilecektir muhtemelen kesinlikle satmalıyız. Yoksa çok kötü patlayacak elde

Araplara sezon sonu 15 ve yukarısına satılırsa bal kaymak olur. +15 ile güzel scout transferleri yapılır.

Vurdumduymaz bir görüntüsü var sahada takımı sahiplenen savaşçı bir adama benzemiyor birde bu taraftar çok iyi forvetler gördü o yüzden kolay tatmin olmamız mümkün değil ...

Şimdi size göre penaltı olunca sayılmıyor ee 3.golde adamın eline gelmezse gol olucaktı zaten penaltı falan gol goldür adamı eleştirmeye yer aramayın bırakın 7 maç kalmış faydalanalım sonra ne yaparsanız yapın en azından adı var rakip stoperler çekiniyor Sinan ve Eren'le olmuyor bu iş.

Ben demistimciler hepiniz hakli ciktiniz artik kafa utulemeyin okey mi
Harbiden de sıktı artık yav. Daha adam maça çıkmadan elimizde patlayacak, çöp vs yazıp durdular marifetmiş gibi. Bi taraflarına kına yakarlar artık.

Ulan zaten taraftarın %99'unun içine sinmedi bu transfer. Ama ne yapalım, alındı diye destekliyoruz. Bize taraftar olarak düşen, -hakettiği sürece- GS forması giydiği için oyuncuya destek vermek. Performansı yeterli mi? Kesinlikle değil ama ligin bitmesine nerdeyse bir elin parmağı kadar maç kalmışken adamı ıslıklamak nasıl bir aptallık örneğidir.
Zaten daha maça çıkmadan oyuncuyu çöp ilan edenlerle geçen hafta oyuncuyu ıslıklayanların aynı kişiler olduğuna %100 eminim.

Ligde rekor kıran isimleri az fiyata satmamız sosyal medyadaki taraftarlar yüzünden. Sosyal medya ciddi bir güç artık arkadaşlar, uyandırayım sizi. Siz gereksiz eleştiri yaptıkça, futbolcu hakkında olumsuz yorumlar yaptıkça piyasası küçülüyor. Çünkü alıcı kulüp taraftarlarınca nasıl algılanıyor diye illa ki bakacak fikir sahibi olsun diye. Gomis'in transferi öyle bir ortamda oldu ki; ''HAİNLİK'' yaptı diye kulüp elden çıkaracaktı. Bir de Gomis'in transfer durumundaki ortamını şöyle düşünün: Gomis bir rekortmen, gitmemeli, gelmiş geçmiş en büyük golcülerden, efsane vs vs. Bu kanılarda Gomis'i alabilmek için alıcı kulüplerin fiyat arttırmaları gerekecekti. Diagne'de de durum buna doğru gidiyor. Futbolcuların değerini üstte tutun ki o kadar iyi olmayan futbolcuya bile değerinden fazla teklifler gelsin. Sosyal medyaya bakıyorum herkes futbolcuları küçültme derdinde. Hep bir ergen şakaları falan. Değer vermeyi bildiğimizde, olumlu yönleri üzerine odaklandığımızda, olumsuz yönlerini küçük, aşılacak problemler olarak gördüğümüzde hem futbolcu duygusal olarak negatif etkilenmez, futbolcunun itibarı düşmez, hem de bu bakış bizleri yapıcı eleştiriler yapmaya yöneltir. Kişisel tatminleriniz için, - ''ben demiştim'', ''13 m verdik penaltısız atamaz oldu heheh'' gibi. - oyuncuya ve kulübe zarar vermeyi bırakın artık.

penaltilari bile vurdumduymaz atiyor, bir sekilde giriyor iste. kostas iyilesince o oynamali, bu arkadas da sezon sonu iyi bir rakama satilmalidir

katılıyorum , bu adam daha iyi bi şekilde kendini verince daha iyi olucak , diagnenin başarısız olmasını isteyen bi gürüh var onlara yem etmeden desteklemeliyiz .
Sadece Diagne özelinde de değil şurada şampiyonluğa oynuyoruz kalmış bir elin parmağı kadar maç. Zaten düşmanlar ile uğraştığımız yetmiyormuş gibi birde kendi taraftarımız vay Diagne şöyle vay Belhanda böyle ezip duruyorlar bazı taraftarlara Slimani müstahak gerçekten hak ediyorlar

Ulan 5 maçta ilk 11 başlayıp 6 gol atmış bir forvetimiz var bu sezon totalde 23 maç 26 gole ulaştı adam keyfine bakın işte

10 Milyon verdiğimiz adamı beğenmeyince suç taraftarda oluyor tabi.

Biz Bayerniz ya 10 Milyon ne ki çerez parası bizim için, taraftar o kadar para verdiğimiz bir adamdan nasıl memnun kalmaz bu nasıl olur. Süperligimizin süper ötesi gol kralı sonuçta.

sent via GSC

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt