Ligde rekor kıran isimleri az fiyata satmamız sosyal medyadaki taraftarlar yüzünden. Sosyal medya ciddi bir güç artık arkadaşlar, uyandırayım sizi. Siz gereksiz eleştiri yaptıkça, futbolcu hakkında olumsuz yorumlar yaptıkça piyasası küçülüyor. Çünkü alıcı kulüp taraftarlarınca nasıl algılanıyor diye illa ki bakacak fikir sahibi olsun diye. Gomis'in transferi öyle bir ortamda oldu ki; ''HAİNLİK'' yaptı diye kulüp elden çıkaracaktı. Bir de Gomis'in transfer durumundaki ortamını şöyle düşünün: Gomis bir rekortmen, gitmemeli, gelmiş geçmiş en büyük golcülerden, efsane vs vs. Bu kanılarda Gomis'i alabilmek için alıcı kulüplerin fiyat arttırmaları gerekecekti. Diagne'de de durum buna doğru gidiyor. Futbolcuların değerini üstte tutun ki o kadar iyi olmayan futbolcuya bile değerinden fazla teklifler gelsin. Sosyal medyaya bakıyorum herkes futbolcuları küçültme derdinde. Hep bir ergen şakaları falan. Değer vermeyi bildiğimizde, olumlu yönleri üzerine odaklandığımızda, olumsuz yönlerini küçük, aşılacak problemler olarak gördüğümüzde hem futbolcu duygusal olarak negatif etkilenmez, futbolcunun itibarı düşmez, hem de bu bakış bizleri yapıcı eleştiriler yapmaya yöneltir. Kişisel tatminleriniz için, - ''ben demiştim'', ''13 m verdik penaltısız atamaz oldu heheh'' gibi. - oyuncuya ve kulübe zarar vermeyi bırakın artık.