Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
D3uAw7DXoAEKQFr.png

Resmen gözüm altın ayakkabıda demiş :D

Boş hayallere kapılmasın, gözü altın ayakkabı da olsa ne yazar ki. Adam gibi top oynasın yeter.

Top 5 liglerde goller 2 kat sayılıyor puanlama da, bizim ligin puanlama faktörü ise 1,5 kat.

Messi nin daha şimdiden 33 golü var yani 66 puanı var. Bizim kazmanın puanı 39.

sent via GSC

Messi ve Ronaldo futbolu bırakmadan burdan kimseye ekmek yok. Geçiniz.

nedense drogbanin,barosun,gomisin,elmanderin yapmadigini bu manyagin yapacakmis gibi bir his var icimde
Nedense bu tip polyanna mesajlari her sene okuyoruz.

Her sene yeni gelen oyuncular seriyi bozacak, bu sene o sene diyip duruyoruz.

Mantiken hic bi aciklamasi yok bu dediginin. Hadi iyi oyuncu olup ortaligi dagitsa haftalardir yine anlayabilirim. Ama adam vasat ya hic bi özelligi yok.

Son vuruslari berbat, oyun zekasi eksilerde.

Ben sana diyim ne olacagini.. yine sacma sapan derbiye kontrollü baslayip ilk yari pozisyonsuz gececek. Fener ota boka penalti isteyecek...

Ikinci yari 1-2 pozisyon harcariz Fener duran toptan atar bi tane ve mac biter..

Diagne top bile görmez

D3uAw7DXoAEKQFr.png

Resmen gözüm altın ayakkabıda demiş :D
Şaka bir yana 2 tane daha sallarsa fener'e Messi & Mbappe ikilisinin ardından üçüncü sıraya oturacak altın ayakkabı sıralamasında üstelik rakiplerinin attığı gol 2 ile çarpılırken onunki 1.5 ile çarpılıyor

Birde adam haftalarca ceza aldı + Galatasaray 'a ilk geldiğinde haftalarca gol sorunu çekti. Hani tamam Messi & Mbappe 'yi yakalayamaz da 3. olursa şaşırmam

Nedense bu tip polyanna mesajlari her sene okuyoruz.

Her sene yeni gelen oyuncular seriyi bozacak, bu sene o sene diyip duruyoruz.

Mantiken hic bi aciklamasi yok bu dediginin. Hadi iyi oyuncu olup ortaligi dagitsa haftalardir yine anlayabilirim. Ama adam vasat ya hic bi özelligi yok.

Son vuruslari berbat, oyun zekasi eksilerde.

Ben sana diyim ne olacagini.. yine sacma sapan derbiye kontrollü baslayip ilk yari pozisyonsuz gececek. Fener ota boka penalti isteyecek...

Ikinci yari 1-2 pozisyon harcariz Fener duran toptan atar bi tane ve mac biter..

Diagne top bile görmez
Ben durmadan kazanamayacagiz diyenlerdenim bu bir.
İkincisi Fbnin stoperleri diagnenin yaninda rezaletlerdi (kadikoy de iki tane sapladi, bize karsi da fena degildi). Bunlari gozumun onunde bulundurup dedim bunu. Malatya karsi sadigi sola sagaya yatirip yapistirmisti golunu

Bencede fenere yazıcak diagne

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ankaragucu maci cidden cok iyiydi takim acaba Alan gelse o performansi surdurebilir miydik

Sezon sonu gelecek
Boş hayallere kapılmasın, gözü altın ayakkabı da olsa ne yazar ki. Adam gibi top oynasın yeter.

Top 5 liglerde goller 2 kat sayılıyor puanlama da, bizim ligin puanlama faktörü ise 1,5 kat.

Messi nin daha şimdiden 33 golü var yani 66 puanı var. Bizim kazmanın puanı 39.

sent via GSC

Karşılaştırdığın topçu Messi sonra adama sövüyorsun ilginç hayali olması kötü değil hem beleşe bile gol atsın ki satalım yoksa bu kazık kolay kolay çıkmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt