Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 golümüzdede var bugün eleştiriyi haketmiyor bence

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Agır, vasat bir santrafor ama bugun attığımız iki golde de vardı.. Cabaladı.. Ofsaytlara dikkat etse 1-2 gol daha olabilirdi. Sene sonu gitmesi her iki taraf için de iyi olur.

Oynadığı her maçta sayesinde 10 kişi oynuyoruz sene sonu en az zararla satıp kurtulmalıyız

Hakikaten mac aninda her 10 mesajin 8'i bu adam hakkinda. Bikkinlik verdi. Basketbol degilki bu adam sok adam cikar. Son 3 4 hafta disinizi sikacaksiniz. Ayrica bu macta Ronaldo dahi olsa 5 6 gol olmazdi.
Bir de bu adam bence zoraki alindi fakat bence planli da alindi. Bu adami almasak 10 milyon bosa gidecekti. Bence bu adami simdi alip yazin satip FFP icin butce yaratiriz dediler. Bence en az 7 8 arasi gideri var ve fazlasi da olabilir.

Bilmiyorum da ben beğendim Diagne 'yi 2 gol pozisyonunda da rol aldı üstüne penaltı aldı ama iptal edildi. Malatya deplasmanında da aynı şekilde gollerde aktif rol aldı. Galatasaray 'a geldiğinde sadece ceza sahası golcüsü diye sövüyordunuz şimdi de ceza sahası golcüsü değil diye sövüyorsunuz

Yahu tamam Ronaldo Lima değil bu adam bunu kabul ediyoruz da şu adamı kabullenin artık şurada şampiyonluk ile aramızda 2 maç var lütfen artık küfretmeyen 2 maç sahip çıkın şu adama sonra Transfer Dönemi boyunca istediğiniz kadar sövün sayın ama lütfen şu 2 maçta sahip çıkın şu adama

Köftehor, derbiyi kazandığımız için suan sevinçten 4 köseyim. Bu yuzden laflari sana döşemeyeceğim bu akşam. Hadi iyisin

Şu adama azıcık destek olun ya geldiğinden beri bonservisi yüzünden yerden yere vuruluyor. Medyanın gazına geliyorsunuz kondisyonunu toparlarsa tam ihtiyacımız olan adam
Yok üstat medya gazı falan değil. Bugün ilk defa canlı izledim. Adamın derdi Futbol falan değil egosunu tatmin etmek. Daha hiç bir şey kanıtlayamadığı halde sahada trip atıyor pozisyonlarda doğru yere hareketlenmeyi geçtim hareketlenmeye tenezzül bile etmiyor.

Yok üstat medya gazı falan değil. Bugün ilk defa canlı izledim. Adamın derdi Futbol falan değil egosunu tatmin etmek. Daha hiç bir şey kanıtlayamadığı halde sahada trip atıyor pozisyonlarda doğru yere hareketlenmeyi geçtim hareketlenmeye tenezzül bile etmiyor.
Bence pozitif işler yapmayı deniyor fakat biraz fazla heyecanlanıyor ve farklı yansıtıyor heyecanını. Egolu gibi gözükse de psikolojik açıdan hassas bir oyuncu bence

Bence pozitif işler yapmayı deniyor fakat biraz fazla heyecanlanıyor ve farklı yansıtıyor heyecanını. Egolu gibi gözükse de psikolojik açıdan hassas bir oyuncu bence
Birebir tanımıyoruz sonuçta futbolcuları ama bugün sahadaki hal ve tavırları rahatsız edici idi. Böyle devam eder ise taraftarı çok çabuk karşısına alır şu an henüz stadyumda bir tepki yok.

Onyekuru'nun golünde Fernando yerine bu mal olsaydı kaleye vururdu ve atamazdı diyenler layk butonunda buluşalım.
edit onyekuru konusu sandım. fernando yerine onyekuru olsa veya onyekuru kanatta cagne yerine olsa o paslar gelmez o gollde atılmazdı

Birebir tanımıyoruz sonuçta futbolcuları ama bugün sahadaki hal ve tavırları rahatsız edici idi. Böyle devam eder ise taraftarı çok çabuk karşısına alır şu an henüz stadyumda bir tepki yok.
Zaten şampiyonluk yolunda sadece destek olunmalı diyorum sonrasına fatih hoca bakar. Şu noktada hakaret seviyesinde eleştirmek bir işe yaramaz.

Sezon sonuna kadar desteklemek lazim

Sezon bittiginde de bu futbol ile devam ederse Araplara paketlemek lazim

Istastistik fetiscisi olan bir takim rahatlikla +10m avro öder

Isterse birden her macta penalti olmadan gol atmaya baslasin. Bu adam yazin gitmeli.

Sampiyonlar liginde rezil olur ve hocanin inatiligi yüzünden 6x90 dakika oynar ve bizi hep küfür ederek günaha sokar.

Ligdeki vasat stoperlerle karsi bile bie halt edemiyor ve topla yürümeyi beceremiyor. Sampiyonlar liginde orta seviye adamlar buna topa dokundurtmaz. Ve el koluna hic hakim degil ve kirmizi bile yer o yüzden.

Şu adama bu paraları vermek affedilmez bir hatadır.
o kadar transfer hatalarından dolayı, önlerinde yüzlerce örnek varken bu transferi yapmak gerçekten inanılır gibi değil.
O yüzden ne Fatih terim ne yöneticiler transfer işine karışmamalı.Atık yeter.

şurası çok net, belhanda ve diagne yerine doğru yapılmış transfer olsaydı şu an şampiyonluğu kutluyor olurduk.Evet şu an şampiyonluğun en büyük adayıyız.Ama şampiyonluk giderse bu transfer hatalarından dolayı gidecek.

geçen senede aynı hatalar yapıldı az kalsın şampiyonluğu veriyorduk..
seneye aynı hataları tekrara tekrar yapmamak için bu adamlar elden çıkarılmalı.
Artık cidden yeter şu basit hatalar yapılmamalıdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt