Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.103
- 21.222
- 1.568
kurbanda kesile!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 golümüzdede var bugün eleştiriyi haketmiyor bence
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yok üstat medya gazı falan değil. Bugün ilk defa canlı izledim. Adamın derdi Futbol falan değil egosunu tatmin etmek. Daha hiç bir şey kanıtlayamadığı halde sahada trip atıyor pozisyonlarda doğru yere hareketlenmeyi geçtim hareketlenmeye tenezzül bile etmiyor.Şu adama azıcık destek olun ya geldiğinden beri bonservisi yüzünden yerden yere vuruluyor. Medyanın gazına geliyorsunuz kondisyonunu toparlarsa tam ihtiyacımız olan adam
3 Satsak öpüp başımıza koyalım topçu falan değil bu adam bu gol sayılarına nasıl ulaşmış akıl alır gibi değil5 milyona birisine itlesek bari
Bence pozitif işler yapmayı deniyor fakat biraz fazla heyecanlanıyor ve farklı yansıtıyor heyecanını. Egolu gibi gözükse de psikolojik açıdan hassas bir oyuncu benceYok üstat medya gazı falan değil. Bugün ilk defa canlı izledim. Adamın derdi Futbol falan değil egosunu tatmin etmek. Daha hiç bir şey kanıtlayamadığı halde sahada trip atıyor pozisyonlarda doğru yere hareketlenmeyi geçtim hareketlenmeye tenezzül bile etmiyor.
Birebir tanımıyoruz sonuçta futbolcuları ama bugün sahadaki hal ve tavırları rahatsız edici idi. Böyle devam eder ise taraftarı çok çabuk karşısına alır şu an henüz stadyumda bir tepki yok.Bence pozitif işler yapmayı deniyor fakat biraz fazla heyecanlanıyor ve farklı yansıtıyor heyecanını. Egolu gibi gözükse de psikolojik açıdan hassas bir oyuncu bence
edit onyekuru konusu sandım. fernando yerine onyekuru olsa veya onyekuru kanatta cagne yerine olsa o paslar gelmez o gollde atılmazdıOnyekuru'nun golünde Fernando yerine bu mal olsaydı kaleye vururdu ve atamazdı diyenler layk butonunda buluşalım.
Zaten şampiyonluk yolunda sadece destek olunmalı diyorum sonrasına fatih hoca bakar. Şu noktada hakaret seviyesinde eleştirmek bir işe yaramaz.Birebir tanımıyoruz sonuçta futbolcuları ama bugün sahadaki hal ve tavırları rahatsız edici idi. Böyle devam eder ise taraftarı çok çabuk karşısına alır şu an henüz stadyumda bir tepki yok.