Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben gomisin bile hantallığından gitmesi gerektigini düşünüyordum. diagne hem hantal hem de mental olarak çok sıkıntılı bir adam. belki yararı olur ama günümüz futbolunun şifresi artık " çabukluk". hiç bir iyi takımda hantal adam pek göremezsiniz. mesela feghouli de çok hızlı değil ama acayip bir teknik ve oyun zekası var. sene sonu vedalaşıp soldado tipi bir adam almamız lazım

Maçı izlerken en çok sövdüğüm adamlardan biriydi. Ama fena da oynamadı. Neden sövdüğümü ben de anlamadım.

Bu herifin top kontrolü o kadar kötü ki, topu ayağından çıkarana kadar mevsimler değişiyor.
Akan oyunda gol bulabilmesi çok zor bu adamın. Ayağında kundura ile maç yapan elemanlara benziyor hareketleri.

Onuacho bile bundan daha iyi top suruyor. Neresi iyi oynadi. Forvet dedigin bir adami gecemiyorsa pas verebilmeli sonra positiona girebilmeli. Bu herif ne adam geciyor, ne pas verebiliyor, ne position alabiliyor. Ondan ziyade bu adam kosamiyor bile.

Onuacho bile bundan daha iyi top suruyor. Neresi iyi oynadi. Forvet dedigin bir adami gecemiyorsa pas verebilmeli sonra positiona girebilmeli. Bu herif ne adam geciyor, ne pas verebiliyor, ne position alabiliyor. Ondan ziyade bu adam kosamiyor bile.
gelirken getirmedin herifi danimarkadan hayin adam

yalniz git gide isiniyor bu adam ha bonservisi 10 degilde 2 olsa kimse bu kadar laf etmezdi. Koyim bonservisine dert etmeyin bence ha teklif gelir satilir kar edilir falan galmezse de çok şaapmamak lazım. Yanina 2-3milyonluk marcao tarifesi geldi mi tadindan yenmez bence

onuachu dehset topcu tum parayi ona basmamiz gerektigini soylemistik, calim atabilen pivot santrafor bulmak cok zor 2 metre boyla birde bunlari yapiyor.

onuachu dehset topcu tum parayi ona basmamiz gerektigini soylemistik, calim atabilen pivot santrafor bulmak cok zor 2 metre boyla birde bunlari yapiyor.
Katilmamak elde degil maalesef. O adami 5 milyon euroya alabildigin halde gidip 10 milyona Kasimpasa mah.sinden öküz almakda büyük basari ama.

sezon sonu araplara iteleyip transfer bütçesi açmaya yaracak inş

Bire birlerde baya etkili çalım rahat atabiliyor omuz omuza yıkılmıyor ama net üstündeki baskıdan biraz panik davranıyor gerçi ilk haftalara oranla kıyaslarsak her geçen gün üstüne koyuyor ilk başlarda top değmiyordu :D
Topu Kazma gibi onune aliyor ama calima kalktiği zaman kolay kolay kaptirmiyor ama bazi pozisyonlarda kendini cabuk birakmasa cok iyi olacak

Bize yardımcı forvet değil direkt bitirici golcü lazım bu adamı çok öven biriydim ama bence balon çıktı sezon sonu gol kralı filan diyerekten araplara cakmamiz lazım

Habire iceri kateden kanat forvetlerimiz oldugu surece bu tarz forvetleri sevme ve onlardan verim alma ihtimalimiz yok. Kanat adamlarimiz degismeyecekse Baros gibi 1.80-1.85'lik ayagina hakim gezen forvet lazim bize.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt