Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız kendisindeki değişimi fark etmemek mümkün değil. Birkaç defa prese filan da katıldı ki orda gözlerime inanamadım. Bence bu hakikaten akıllanmış.
Bu sene en az 15 gol atar. 15 gol atarsa zaten illa talibi olur. Sene sonu en kötü 10M'a okuturuz. Tabii başta bugunki gibi beceriksiz bi yönetim olmaması kaydıyla.

Antipatik bir oyuncu ama bu sene gerçekten bir şeyler yapmaya çabalıyor. O röveşatayı kaleci çıkaramasa şu an Diagne güzelliyor olurduk.

Bence iyi bir ikinci forvetimiz var. Umarım hayal kırıklığı yaratmaz. Sadece daha ciddi bir futbol oynaması gerek. Kendini ucuzca yere bırakmamalı. Burak'tan illallah etmiştik zaten, artık var da var.

Beğendim, takım oyununa Falcao'dan daha çok katılıyor, son vuruşalırysa Babel seviyesinde. Sağlıklı Falcao'yla çift santrafor olarak da izlemek isterdim. O bonservisten sonra 3 kuruşa gidecekse hiç gitmesin. Bu sene kalsın, belki piyasa yapar biraz.

Kral bugün şanssızdı desek yeri var röveşatayı kaleci kurtardı penaltı gibi şut şansında önüne savunma atladı

Denildigi gibi 10m teklif varsa yerine 2 oyuncu alinabilir ama yoktur

10m teklif olsa bizimkiler sirtinda tasir yeni kulübüne. Yok ama herif elimizde patladi gibi artik.
Ha su son maclarda adam iyi niyetli bir sekilde cabaliyor bu görülüyor. Ama kötü futbolcu iste.
Yukarıda 15 denilmis avrupaya katılırsak ve falcao yine sakatlanirsa 20 kesin atar( 2 atti bile). Bence abartıldığı kadar kötü degil.

begenilmiş fizik gücü çok iyiymiş
ya ne izliyoruz lukaku falan mı ya ahah saçma sapan bi forvet ya kaçırdıklarına bak allahtan rovosata çekti kutadgu cagne:asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt