Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 maçla ne b.k olduğunu anlamış Club Brugge biz bundan medet umuyoruz. Buna güvenip sezona başlamak skandal. Galatasaray tarihinin en büyük kazıklarından

yarın iş işten geçmeden başakşehir'e kiralayıp gruplarda 1 2 gol atmasını bekleyip satabiliriz.

Diagne ve Falcao ya verilen paralara yazık. Adamlar bitik. Bu takıma forvet lazım.

hayvan gibi cüssesi olmasına rağmen yerlere atlaması sinir bozuyor

Yok öyle irfanla mirfanla takas irfan +10 milyon+crivelli ye bırakırız maşaksehir cagnenin sağ ayak serçe parmağını alırsınız anca. O sırada cagne instagram dan gol atamadığı rövesata pozisyonunun 4 farklı yerden çekilmiş versiyonunu yüzlerce hikaye atarak bizlere sunuyor tabi. Allahım ne kafalar yaşıyoruz bu sene yemin ederim aklıma mukayyet ol.

Bundan sonra bir dakika bile oynamamalı. Bu oynayacağına Donk forvet oynasin.

Yetenek konusunda Umut buluttan hallice

Bizi batıran hamlelerden birisi de bu oldu

Topla münasebeti iyi olmayan forvet 50 golde atsa çöptür.

Ben teknik ekinin bunu istediğini zannetmiyorum, Scout ekibi o paraya neler bulmuştur neler..

Ha söz konusu Apo ise Ciner başçanıma güzel bir peşkeş çekmiş belli ki.

Apo denen haysiyetsiz önce bunun açıklamasını yaparak başlasın!

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Forvet alabileceğimizi bilsem yine kiralansın derdim ama maalesef duracak.

Gomisin götü > diagne+falcao

Отправлено с моего SM-A520F через Tapatalk

topa bomba muamelesi yapan bi insan. futbolcu sıfatını bile haketmiyor okadar futbolla alakası yok

5 milyona satmayın diyen adamlar vardı.

5 milyon veren varsa bugün sırtımda taşırım.

Ben bu kadar beceriksiz adam görmedim.

Nasıl 30 gol attın sen.

Bu da Türkiye liginin ayıbı olsun.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Bunu al onu sat ile çözülecek işler değil bunlar, malzeme buysa takımı buna göre oynatacaksın. Koita'da gelse, Suarez'de gelse mala dönerler bu teknik yönetimle.

insanlar geçmişteki çift forvetli oyunlarımıza bakıp çift forvet oynayalım diyor ama bugün dünyada çift forvet kalmadı.

atalanta,inter,atletico madrid,leipzig gibi takımları söyleyebilirsiniz ama onlar bile çift forvet değil. Neden?

İnter'de Lautaro oynuyor. Net forvet denemez. Mobil oyuncu. Atletico'da Felix var. Atalanta'da Papu Gomez var. Leipzig zaten her oyuncusundan yüksek tempo istiyor.

Falcao-Diagne ise inanılmaz temposuz, top bana gelsin vurayım diyen isimler. Bu hayale koskoca Terim nasıl inanıp deniyor, aklım almıyor.

Alanya'da oynayan Adam Bareiro tipi golcümüz olsa bu ikiliden biriyle oynatabilirdik. Ben onu çok beğendim. Her tarafa giriyor,çıkıyor. Alanya sessiz sedasız bulmuş.

5 milyona satmayın diyen adamlar vardı.

5 milyon veren varsa bugün sırtımda taşırım.

Ben bu kadar beceriksiz adam görmedim.

Nasıl 30 gol attın sen.

Bu da Türkiye liginin ayıbı olsun.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Anadolu topçusu problemi..orada açık defansa karşı oynadığından ve hep beslendiğinden dolayı kolayca atıyordu bunları...burada öyle değil...komple kapanıp sadece kontradan atarsam atarım diyen takımlara karşı kolay olmuyor...aynı zamanında Amrabat gibi...ligde dökülürken Şampiyonlar Liginde boş alan bulduğundan dolayı çok faydalı oluyordu...birde elimizde iyi orta açan olsa bayağı pozisyona sokabiliriz aslında...ama oda yok...

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

bu eşşek ortasahadan bomboş top sürüyodu kimseye pas vermeyip kaleciyi çalımlamaya çalışıp gol atmıstı kasımpasada
yine güldürüyo ama artık ağlanacak halimize gülüyoruz :D

Ceza sahası içinde en ufak müdahalede çalım denemeyip kendini yere atma özelliği maalesef devam etmekte

Falcao ve Diagne'nin birbirine hiçbir üstünlüğü kalmamış ceza sahasında gelirse bitireyim diye bekliyorlar hiçbir iş yapmadan ve utanmadan ayağına gelen "bedava" diyebileceğimiz pozisyonları da cömertçe harcayabiliyor ikisi de

Doğruya doğru Babel forvet oynasa bunlar kadar etkisiz kalmaz sinmezdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt