Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam yas tutuyor. Okuzun altinda buzagi aramayalim.yine bi isler pesinde
Merakımdan soruyorum.
Bu adama sezon başında forumda acayip bir ilgi vardı. Kral denildi,king denildi,fotoğrafları paylaşıldı. Acaba birşeymi kaçırdım deyip bende gaza gelmiştim. Forumun sorunumu yoksa gerçekten benmi birşey kaçırdım? Postlar ironi ise söyleyin içim rahatlasın.
hiç aklıma gelmemişti direkt kendiyle alakalı bi trip olarak düşündümAdam yas tutuyor. Okuzun altinda buzagi aramayalim.
SM-G965U cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Denize düşen yılana sarılır renktaş.Merakımdan soruyorum.
Bu adama sezon başında forumda acayip bir ilgi vardı. Kral denildi,king denildi,fotoğrafları paylaşıldı. Acaba birşeymi kaçırdım deyip bende gaza gelmiştim. Forumun sorunumu yoksa gerçekten benmi birşey kaçırdım? Postlar ironi ise söyleyin içim rahatlasın.
Bende saygı duyduğumu dile getirmiştim ayrıca sen değil hocam senin gibi düşünenler de var , olabilirde elbette... fakat düşüncem hala aynı bunu beslesende beslemesende yetenekli olmadığı düşüncesi içerisindeyim saygılar tekrardan.Renktas sana dun bu konuyu izah ettigimi dusunuyorum
AttentionwhoreMbaye Diagne'nin paylaşımı
![]()
Hızlı kanatMoses'i tanimiyorum. Fener'de izlediysem de hic hatirlamiyorum. Frey'i cok az sure izlememe ragmen bizim su anki takimda Diagne'ye kesinlikle tercih ederim. Frey gibi adamlari cok ucuza bulmak zor olmamali. Fener ne kadar verdi hic bir fikrim yok. Bence ederi maksimum 1/2 milyon Euro bonservis 500 bin Euro civari maas. O fiyatlara aninda takima kazandiririm.
Bir tarafta dunyalari verdigin adamlardan cogunlukla performans alamamissin. Kulup finansal durumunu alt ust etmissin...
Diger tarafta ben ucuza su tip oyuncu alirsan katkisi cok daha fazla olur demisim. Birisi tutmadi mi? 500 bin Euro gibi maasla rahatca gonderirsin, yillarca emekli maasini kulube yapisip alamazlar. Bunlar cok kompleks konular degil. Galatasaray gibi bir kulubun o paralari vermesi icin cok garanti bir adam olmasi lazim. Sneijder'i veya o kalibrede bir adami 27-28 yasinda 13 milyon Euro arti 5 sene garanti sozlesme ile alma firsatin olur, ustune atlarsin eyvallah derim. 33 yasindaki futbolu vucudu birakmis adamlari ve sadece bir sene parlamis adamlari ben o rakamlara almam.
Bence bu futbol akli/mantik dogru.
Dogrudur ama yaptigin yorum insanlara laf sokmak gibi gozuktugu icin alinti yaptim, yoksa oyuncunun berbat oldugu konusunda hemfikiriz zaten. Benim demek istedigim bu adam nasil kasimpasa’da 30 gol atti? Oynadigi lig ayni lig oynadigi takimlar yine ayni takimlar.Bende saygı duyduğumu dile getirmiştim ayrıca sen değil hocam senin gibi düşünenler de var , olabilirde elbette... fakat düşüncem hala aynı bunu beslesende beslemesende yetenekli olmadığı düşüncesi içerisindeyim saygılar tekrardan.
Aslında aynı şeyleri söylüyoruz ikimizde yeteneksiz olduğu hem fikirindeyiz sadece sen beslenirse atacağı ben beslensede bu adamım maalesef bizde forvet olamayacağı olmaması gerektiği tarafındayım ayrıca laf sokma olarak algıladıysan kusura bakma renktaş inan sana karşı yazılmış bir durum yok genelleme olarak yazmıştım rahatsız ettiyse bu seni özür dilerim hatta silebilirimde yorumuDogrudur ama yaptigin yorum insanlara laf sokmak gibi gozuktugu icin alinti yaptim, yoksa oyuncunun berbat oldugu konusunda hemfikiriz zaten. Benim demek istedigim bu adam nasil kasimpasa’da 30 gol atti? Oynadigi lig ayni lig oynadigi takimlar yine ayni takimlar.