Hayır ilk yarım sezonunu özgüven patlamasıyla yaptıktan sonra dandik bir topçu olduğu ortaya çıktı. Taraftar aldırdı ne demek bilmiyorum, en nihayetinde liste filan gitmiyor yönetimin eline. Takımın bir santrafora ihtiyacı olduğu açıktı ve yönetim 6 aylık yoğun scouting'in ardından doğru ismi 5 km'deki Kasımpaşa'da buldu. 13 milyon çok fahiş bir para olsa da Kasımpaşa'da 800 bin kazanan herife 2.2'den 4 yıllık sözleşme kadar fahiş değil bence. Zaten 13 milyon hibe ederek Ciner'in dünyalığını yapmışsın, oyuncuya 1 milyon teklif etsen yok mu diyecek? Ciner gerekirse bonservisten 3 milyon düşürüp Diagne için yıllara böler yine böyle bir kazma için 10 milyona bir ömür duacımız olurdu. Biz de 1 milyon gibi ederi kadar paraya bu herifi 20 kere elden çıkartırdık. Bazen düşünüyorum Falcao mu daha kötü transfer bu mu diye ama Diagne bambaşka bir işbilmezlik hakikaten. Mimar Apo'nun Selimiye'si olabilir yani o derece. Instagram'da da hakiki bir Müslim gibi davranıyor sayılır, dediğin gibi taraftarı irrite etmiş olabilir ekstradan.