Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maaşı çok yüksek değil alanı var bonservisi düşük veremiyor yönetim yoksa 2-3 milyon euro hep teklifler kendi aldıkları adamı bu paraya satamazlar zira yönetimin tüm desteği taraftar camia içinde güçleri yok. Yoksa maaşı gayet uygun zira Galatasarayda herkes 2.5 milyon euro alıyordu şimdi şimdi düşüyor, yerlilerin hepsi tlye döndü jimmy durmaz hariç.

Luyindama-Marcao gibi iyi bonservis harcanan adamlar şampiyonluk ertesi sezon bile 1 milyon kazanmıyorlardı. Kasımpaşa'ya zaten 13 milyon vererek enayiliği yapmışsın, o saatten sonra Diagne'ye 1.5 versen Ciner sırtında Florya'ya taşırdı. Diagne gibi adama 2 milyon üstü maaş verecek takımı bu gezegenden bir kez daha çıkabileceğine inanamıyorum. Belki satın alma opsiyonuyla filan Arap takımları olabilir ama onlar bile transfer işine Apo'dan önce uyandı.

Luyindama-Marcao gibi iyi bonservis harcanan adamlar şampiyonluk ertesi sezon bile 1 milyon kazanmıyorlardı. Kasımpaşa'ya zaten 13 milyon vererek enayiliği yapmışsın, o saatten sonra Diagne'ye 1.5 versen Ciner sırtında Florya'ya taşırdı. Diagne gibi adama 2 milyon üstü maaş verecek takımı bu gezegenden bir kez daha çıkabileceğine inanamıyorum. Belki satın alma opsiyonuyla filan Arap takımları olabilir ama onlar bile transfer işine Apo'dan önce uyandı.
Onlar yeni transferdi mariano, nagatoma, linnesin düşüktü arttırıldı. Giden tüm yabancılar takımdakiler marcao ve luyindama hariç hep 2 milyon euro üstüydü.

Yok be reis korkudan maca cikamiyordu eren
Ha yinede krala verilen 13mnin izahi yok tabi
Valla maça çıkmadan devrede 12 gol atmıştı, bu gelmeden rakibine tüküren geldiği ilk maçta var olduğu halde elle gol atmaya çalışan müslüman ile uğraşmaktan ise maça cikmaya korkan birini rehabilite etmek çok daha olasi hele mottosu terim adam eder ise

Valla maça çıkmadan devrede 12 gol atmıştı, bu gelmeden rakibine tüküren geldiği ilk maçta var olduğu halde elle gol atmaya çalışan müslüman ile uğraşmaktan ise maça cikmaya korkan birini rehabilite etmek çok daha olasi hele mottosu terim adam eder ise
Adam gol kralıydı ya :* hani bizde penaltı dahil az gol atmıştı ona rağmen gol kralı olunca ki ligde en fazla gol atan yabancı futbolcu oldu ya abartmayın diyorlardı hani devre arasından önce filan bir yerlede gol atması lazımdı ya ;) adamı aldırıp ondan sonra da ergence tripler uğruna adamı haksız yere itibarsızlaştırmanın mantığını önce idrak sonra da izah et :) ya da boş ver Galatasarayla alakasız günlük hayattaki mevzularını gel buraya yaz algı kas hürmfs in the style of cundullah reis @Hayri Cund

Bu arada Terim adam etti ya 20 tane teknik direktör olarak 4 tane de futbolcu olarak biz de kupa kazandı etti 24 e yaşın da 29muş bekle 2-3 sene daha bekle tabi adamın başını yemezseniz yaşından çok kupası olur... Az izan az vicdan biraz da hürmet ;)

Yok ama avrupaya giderdi sen o dönemi unutmuşsun başta bizim taraftar olmak üzere tüm türkiye juventus bu adamı nasıl gönderdi diyordu tek kusuru hayvan maskesi takmak diyorlardı ;)

Avrupada buna 1,5 milyon maas verebilecek takim 10+3 milyon bonservis ödmezdi. Iyi scout ekibi olan bir takim bu adami yakindan izledikten sonra öyle teklif yapmazdi.

Avrupada buna 1,5 milyon maas verebilecek takim 10+3 milyon bonservis ödmezdi. Iyi scout ekibi olan bir takim bu adami yakindan izledikten sonra öyle teklif yapmazdi.
Olabilir ama biz adamı bizi o sene şampiyon yapsın diye aldık ve şampiyon yaptı. Bonservisi de 10 fenerin oyunlarına geliyoruz. Ayrıca maaşı da o zamanki maaş skalamıza göreydi. Bunu satamamamızın sebebi maaşının yükseksliği değil 2-3 milyon euro bonservis önermeleri e o zaman ne diyecek aynı taraftar haklı olarak 7-8 milyon euro zarardayız. Yani muhalefet edilecekse bile doğru saikle edilmeli elmalar armutlarla karıştırılmamalı. Adamdan taraftarın gıcık almasının da başka sebepleri var bence benim sosyal medyam yok ama duyduğum sürekli airpod takması, müslümanım demesi, sürekli paylaşım yapması, kutlamalara katılmaması, bir de galiba taraftara sosyal medyadan cevap vermiş. Galatasarayın menfaatleri mi önemli ergen irisi taraftarın tripleri mi üstat?

Araplardaki soruşturma mevzusu olmasa muhtemelen oraya iteyeleceklerdi. Biz de o sebeple aldık 6 ay kullanıp oraya ittirecektik. Dava falan oldu yattı olay

Araplarda bir Ebdurrahim El-bayrak yoksa 13 milyonu çıkarmamız her türlü zor olurdu. Bu herifin verimli olabileceği tek sistem şu an Erol'un Fener'e oynattığı çattı pattı oyunu olabilir. Onun dışında transfer komitesinin başına geçse santrafor oynadığı halinden daha büyük fayda sağlar diye düşünüyorum.

kendisinin ali yavuzla beraber oynayıp,ciddi katkı verme şansı var takıma ama hoca diagneyi iyce küstürmekte kararlı futbola.senin zamanında gelecek aslanım.bu iş daha bitmedi

asiri agir top onunde kalsa bile 2 snde anca vurur
fizik namina hicbi sey yok ne kuvvet ne guc ne denge
futbolla alakasiz 35 yasinda bu boylarda birini al koy sahaya bu kadar oynar
gelmeden önce begenmedigimi söylediğimde linç edilmiştim ama bizim futbolcumuz ve 2019'daki şampiyonlukta da katkısı var,silemem ben diagneyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt