Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
15m Euromuz yemek yerken foto atmış🤑 seni uzaktan sevmek asklarin en güzeli
IMG_20210505_025230.jpg

bize gelen mala bağlıyor bizden giden kendine geliyor. sıkıntı büyük

İyi piyasa yaptı. WBA'daki her maçını izledim, tam bir PL forveti gibi oynuyor ilginç şekilde. Şu an PL'de küme düşmemeye oynayan her takımda easy oynar. Bence ucuz opsiyon koydurmadıysak bir 9-10 milyon euro kazanacağız.

İyi piyasa yaptı. WBA'daki her maçını izledim, tam bir PL forveti gibi oynuyor ilginç şekilde. Şu an PL'de küme düşmemeye oynayan her takımda easy oynar. Bence ucuz opsiyon koydurmadıysak bir 9-10 milyon euro kazanacağız.
6,5 a satalım yeter fazlasında gözümüz olmasın

Cok iyi bitirici degil ama kendine cok iyi pozisyon hazirliyor. Motivasyonu da yerinde olunca oynayamacagi takim yok

Sistemi olan bir takımda bizim tüm oyuncularımız iş yapar .Nzonzi kötü müydü ? Emre kilinc onyekuru Mustafa bize gelmeden Babel kötü mü oynuyordu.
Cagne de bize gelmeden kötü oynamiyordu gene de çok pozisyona giriyordu enteresan şekilde o gitti forvet oyuncularına pozisyon gelmiyor .
Forvet yok diyoruz ki sıkıntı forvet keşke iyi bir forvet olsa çok gol atar .
Forvet geliyor bu sefer pas oynuyor pozisyona giremiyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt