#90 Umut Gündoğan

Yekta'nın bile 3.5 yıl sürdü adaptasyonu. Umut'u da o kadar beklemeyiz inşallah.

Dediğim bir şey vardı ilk alındığında Belçika'dan 20'li yaşlarında Gençlerbiriğine gelen burada 2 sezon oynayamayıp ardından Bank asya'ya giden bir oyuncunun önemli eksikleri var ki dikiş tutturamamış Belçika gibi scoutların uçuştuğu alt yapı eğitiminin iyi olduğu bir ülkede kapı dışarı ediliyorsa fazla umutlanmamak lazım demiştim teknik becerisi iyi ancak sade teknikle bitmiyo bu iş bölge hakimiyeti zayıf,vücut yapısıda çelimsiz hemen yere yıkılıyor.

bu adam niye alındı? yedek bekletiliyor,şu anki Selçuk'tan kötü değil!

Bunuda bosuna aldik, kiraya vermelisin iste, oynadiklari yok zaten..

bu herif niye alindi yangindan mal kacirir gibi

Bu çocuğa kızmayın 90 da Drogba yı çıkarıp yerine Ceyhun u alan hocaya kızın

Yazik günah adamin kariyerine ettik.. Bu sene sonu kesin super lige transfer olurdu. Artik bizim takimin cikarini geçtim oyunculara yazik ettik diye uzuluyorm.

yazık gerçekten selçuk kadar kötü olamaz herhalde dikine giden adam yokluğunda sonradan bile oyuna girmemesi saçma

Bu adamı kazansak iyi olacak.Selçuk'tan daha kötü olamaz herhalde.

Oğlum bu Sagopa Kajmer'e benzeyen arkadaşı Selçuk'un ya da Yekta'nın yerine oynatması gerek Mancininin.

sirf kupa maclari icin alindi heralde, kardesim bir koy adami lig macinda selcuk dan kötü olacak degilya

Bence yeterli bir oyuncu değil şu an bizim için.

1465355_713457665379598_1757783812_n.jpg

böyle yetenekli bi futbolcumuz var ama oynatmıyoruz.buca-bjk maçında ardayı hatırlatmıştı.aslında izleyenler de az çok benzetiyo ona.

Ceyhun dan daha iyi oldugu ortada. Sirf defansa yardimci olsun diye oynatiliyor Ceyhun. Dorgru yanlis tartisilir. Bence dogru, cünkü orta sahada full defans yapacak bir oyuncu olmali. Ama bu Ceyhun gibi bir yeteneksiz olmamali.

Ayrica Selcuk tan da daha yetenekli oldugunu düsünüyorum. Yazik oldu.

yazık rezil selçuk'u bile kesemeyecek kadar kötüyse durum vahim

Geri
Üst Alt