#90 Umut Gündoğan

Malesef sanssiz, Mancini den dolayi degil, takimda topu tutamayan bi kac herif var, ve onlar sayesinde her top atak olarak geri dönüyor...

Ceyhun-Umut-Burak gibileri seven bir teknik direktörümüz var maalesef Umut G. gibi klas bir oyuncuya şans vereceğini sanmam..

Lig bitmiş artık bi zahmet oynasın bu eleman,oynamayan futbolcuyu en iyi def-ortahsa-forvet oyuncusu aslındacılardan değilim de bi-iki maçta kısa bi süre izlediğimize göre alıp-vermesi fena değildi 11'demiyoruz şans verilsin diyoruz,Veysel-Melo-Umut G-Sneijder-Emre orta sahasını bi göremedim be.

Ne zaman oynucak bu adam lig bitti hala bir 90 dk izleyemedik ulan mancini genç oyuncu bükücü adam anasını satim

Hesap Makinesi

Umut'u gerçekten beğeniyorum özgüveni olan bir oyuncu. Kesinlikle takımda tutulmalı.Çok soğukkanlı. Ayakları yere sağlam basıyor. Ama son vuruşlarını düzeltmeli.Ceyhunun oynadığı takımda umut gözü kapalı oynamalı. Şu video zaten potansiyelini gösteriyor. Umarım gitmez sonra 10 milyon Euro vererek geri almak zorunda kalırız.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=kcC3i7jhFdI[/media]

Yeni sezonda şans verilmeli. Emre Çolak'a tanınan şans bu adama tanınsa eminim kendini daha çabuk ispatlar.

Futbol tarzını çok beğendiğim bir oyuncu inş yeni sezonda takıma adapte edilir

GS kalibresinde değil

özellikle takım savunmasına katkısı sıfır

sadece top ayağındayken oyunda var

kim ne için neden getirdi anlamış değilim

yekta'nın 3/1i değil bana göre

büyük ihtimal gidecek emreden farkı yok bu fizikle ortasaha olunmaz boyun kısa ise bunu geliştirmelisin beleşoğlu nasıl geliştirdiyse sende yapmalısın dünyada ortasahalar artık 1.85 üstü ve fizikli bunlara karşı emre ve umutla oynarsak hüsran yaşarız istediği kadar teknik olsun

Bence oldukça yetenekli, üzerinde durulmalı ama fizik takıntılı taraftar ve hocamız olduğu için işi çok zor. Adam kas yapsa göbekli derler, boyu 170 olsa kısa derler. Sanırsın dünyadaki bütün futbolcular lebron ceyms..

harcadılar çocuğu

90li adam bisey olmaz. O da harcatmasin kendini temposunu yukseltsin kapsin formayı. Oynadığı maçlarda bir iki güzel çalım hariç hiç bişey yapmadı. Uflesen uçuyor adam.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mancini ceyhuna aşıkken ağzıyla kuş tutsa alamaz formayı

Ceyhun ve Umuy aynı mevkinin oyuncuları mı? Umut'ta zerre defans yok. Açıp Ceyhun'un oynadığı maçlarda neden oynatıldığını salim kafayla izleyin. Ayrıca Yekta form tuttuktan sonra piyasada Ceyhun falan kalmadı son haftalara doğru. Mecburen oynatıldı adam bir dönem.

Geri
Üst Alt