#90 Wilfried Singo

Boey form tuttuğu an çok üst seviye bir sağ bek ancak Osimhen'in yokluğunda özellikle Singo-Barış-Lemina gibi fizik gücü yüksek adamların muhakkak sahada olması lazım.

Singo 'yu gerçekten çok seviyorum, 30 mil.€ eder miydi transferde ihtiyacımız mıydı filanı geçtim böyle bir canavara sahipsek nasıl faydalanabiliriz diye düşünmek lazım. Stoperde Davinson ve Abdülkerim olduğu sürece Singo 'nun stoperliğine çok ihtiyacımız var mı? Ben kolay kolay bu tandemin bozulacağını düşünmeyenlerdenim. Singo 'nun sağlıklı olduğu sürece sağ bekte oynamasından yanayım. Belki stoperde müthiş bir pozisyon tutucu değil ama adamın inanılmaz bir fizik/atletizm üstünlüğü var ve o fizik/atletizm seviyesine göre hiç de fena olmayan bir top tekniği de var. Singo 'yu sağ bek olarak düşünürsek Sallai veya Boey 'den biri boşa düşüyor gibi geliyor

Belki ligde son dönemde çok sağ bek olarak tercih etmedik ama bu sene sağ bek oynadığı maçlara bakıyorum hepsinde muazzam maçlar çıkardı. Şampiyonlar liginde evimizde oynadığımız 2 Liverpool maçı ve deplasmandaki Ajax maçı ilk aklıma gelenler. Eğer önümüzdeki sene için net şekilde üçlü defans düzenini düşünmüyorsak Singo 'yu sağ bek olarak düşünmek gerekiyor

sağ bek oynaması için muhteşem anatomiye sahipken stoper oynaması için gereken tüm fundamental özellikleri yetersiz bir oyuncuyu, sağ bek dışında bir mevkide denemek akıl tutulmasıdır. bu çocuğu forvet koysan stoperde oynadığı kadar siritmaz.

sadece sağ bek oynadığı 3 Cl maçından çıkardığımız zaferler ve stoperken aldığımız en farklı yenilgilere (Frankfurt - Live) bakan biri bile başka hiçbir maçı izlemeden bu saptamayi yapabilir.

sağ bek olarak kariyerine devam edebiliyorsa sallai gibi idarelik devşirmeler ya da boey gibi düşüşe geçmiş topçular, anca dinlenmesi gerektiğinde forma görür. yok eğer basına yansıdığı gibi sağ bekte düzenli devam etmesi sakıncalı ise satılabilir.

Bugün babafingo şov izletecektir sağ kulvarda.

artık kalan maçların tamamında sağ bek görelim. sallai sağ bekten gına geldi.

Baba o top kaybı gol öyle bi dünya yok sıçarım senin gereksiz özgüvenine. Top oynayın lan

pino bunun 10 kati resmen

singo su oyunun yarisini bile oynamadi hicbir macta

5m yıllık maaşıyla alan da olmaz bu arkadaşı. Sallainin yarısı kadar bek değil

Fazla özgüven, maceraperestlik savunma oyuncusu için sıkıntı.

Tum 11in konularini tek tek uolamayo biraktiysaniz sahada cabalayan -hatalarina ragmen- 2 oyuncudan biri..

Geri
Üst Alt