#90 Wilfried Singo

eskihellac bile bi ara rezil etti bunu

gol atti ama fikrim degismedi cok kötü bir oyuncu

oynayabilecegi pozisyonu bile yok

nereye koyup oynatcan

Sag bek de bir bubtarz bir de pina tarzi adam olur kadro boyle kurulur . Singo iyi adam

Top kontrolü kötü.

Oyunun yönü değişiyor bi uzun pas atıyorlar iyi kontrol etse vakitte kazanacak topu kontrol edip önüne alana kadar rakip geliyor.

Ciddi diyorum bu adamın tek özelliği hızı ve fiziği. Bek olacak ayak tekniğide yok

evet atletizm seviyesi üst düzeyde ama onun dışında hangi özelliği iyi tartışılır
benim gördüğüm defansif olarak hataya müsait bir oyuncu,zaman zaman tuttuğu adamı kaçırıyor.kafa toplarında net değil, zamanlama problemi var
en büyük problem mevcut düzende takımda yeri yok.
teklif gelmesi durumunda kesinlikle değerlendirilmeli

Valla forvete evrilmesini inanılmaz isterim yaw. Olabilir bu atletizm, hız ve çeviklikle. Burak yilmaz 28 yaşından sonra bi anda forvet oldu. Mevkisi olmaması üzücü. Tam bir şurada oynayacak oyuncu diyemiyorsun.

Top kontrolü kötü.

Oyunun yönü değişiyor bi uzun pas atıyorlar iyi kontrol etse vakitte kazanacak topu kontrol edip önüne alana kadar rakip geliyor.

Ciddi diyorum bu adamın tek özelliği hızı ve fiziği. Bek olacak ayak tekniğide yok
Stoperin garip hareketlerle top dürte dürte rakip ceza sahasına kadar yaklaştığı, önündeki adamın da önünü açmak yerine tıkadığı bir oyunda Cafu koy şu takıma küfürle sonuçlanır. Takımın bek bölgesinde tek top kontrolü olan adam bu olabilir.

Stoperin garip hareketlerle top dürte dürte rakip ceza sahasına kadar yaklaştığı, önündeki adamın da önünü açmak yerine tıkadığı bir oyunda Cafu koy şu takıma küfürle sonuçlanır. Takımın bek bölgesinde tek top kontrolü olan adam bu olabilir.

Boey var takımda o kadarda değil

İnşallah stoper oynatmaz

Kötü oyuncu değil lakin 30 milyon avroluk oyuncu değil, bunu görmüş olduk. Ha bugünkü mağlubiyetin sorumlularından biri değil orası kesin. Icardi beyimizin yapamadığını yapıp golünü de attı.

Geri
Üst Alt