- 4 Ağustos 2009
- 92.236
- 74.266
- 5.358
Devreyi kapatti diyelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok ya avelin biri 33 verdiler 50 istiyoruz dedi dalga geçti haftalarca insanlarla20ye bile dehlenmeliydi yazın
Monaco da zorla yolladı gelmek istemiyordu bize onlar nasıl yapıyorsa sen de yapacaksın ama bizimkiler polyanna gibi takılıyor kulüpte önüne gelen zam istiyor küsüyorMobbingle vs gönderilmeliydi bak şikeciler Taliscasyı nasıl gönderdi hemen? Elde fena patladı bu herif Dursun başkanın sinirlendiği kadar var
Ben de karşıydım ona da, onu yapmakla oyuncuyu çöpe atmak aynı şeye geliyor.@Keramettin TANRIVERDİ
'bu herifi tff'in yeni getirdiği +2 kontenjanına yazmak lazımdı' fikrimizi söylediğimizde millet itiraz ediyordu. yav zaten bu herifin oynayacağı max 15 maç falan olacak bu sezon. keşke bunu oraya kaydırıp adam gibi bir orta saha alsaydık. ama neredeeee...
zaten son çare olarak diyorum ben o seçeneği yav egzajere etmek için biraz da. keşke bir talibi olsa da satılsaydı elbet. hatta ben zararına satışa da okeyim. gerekirse maaşının 4 milyonunu falan tarafımızdan ödemeye devam edildiği, 15-20'ye falan satıldığı senaryoya bile okeydim. o zararı da kendisini bu şartlarda satın alanlara ödeteceksin bakalım bir daha 30 bonservis verdikleri adama bir de 5 maaş ödeyebileyecekler mi.Ben de karşıydım ona da, onu yapmakla oyuncuyu çöpe atmak aynı şeye geliyor.
Genel olarak talibini bulup vedalaşmak lazım, bunun neyine güveneceğiz.

Sözleşmesini feshedip gönderdiler Taliaca'yı. Sözleşme fesihlerine en az 20m€ ödedikleri konuşuluyor. Sadece Amrabat ile Diego Carlos'un kendi açıkladıkları fesih maliyeti 16m€. Böyle gönderilecekse zaten herhangi birisini biz de göndeririz. Ortada 30m€ ve maaşı var. Bir şekilde zararı hafifleterek satmamız gerekiyor. Bonservis getirmeden satışı çok büyük zarar olur.Mobbingle vs gönderilmeliydi bak şikeciler Taliscasyı nasıl gönderdi hemen? Elde fena patladı bu herif Dursun başkanın sinirlendiği kadar var
hadi kink oynat bakalim Singo'yu CL'deSingodan çıkıp gedson alıp CL de rezil olalım diyorsun