#90 Wilfried Singo

Mobbingle vs gönderilmeliydi bak şikeciler Taliscasyı nasıl gönderdi hemen? Elde fena patladı bu herif Dursun başkanın sinirlendiği kadar var

Valla Singo yu kim aldirdiysa yaziklar olsun.Saglik kontrolleri hic yapilmamis demek ki.Uzerine 15 milyon verip Camarayi alsaydiniz ceske.

Bu işin artık peşine düşülmeli yeter artık

Bu adam 3 milyona gelse bile şu sakatlıklar yüzünden sorgulanırdı 30 milyona geldi

Mobbingle vs gönderilmeliydi bak şikeciler Taliscasyı nasıl gönderdi hemen? Elde fena patladı bu herif Dursun başkanın sinirlendiği kadar var
Monaco da zorla yolladı gelmek istemiyordu bize onlar nasıl yapıyorsa sen de yapacaksın ama bizimkiler polyanna gibi takılıyor kulüpte önüne gelen zam istiyor küsüyor

@Keramettin TANRIVERDİ
'bu herifi tff'in yeni getirdiği +2 kontenjanına yazmak lazımdı' fikrimizi söylediğimizde millet itiraz ediyordu. yav zaten bu herifin oynayacağı max 15 maç falan olacak bu sezon. keşke bunu oraya kaydırıp adam gibi bir orta saha alsaydık. ama neredeeee...
Ben de karşıydım ona da, onu yapmakla oyuncuyu çöpe atmak aynı şeye geliyor.

Genel olarak talibini bulup vedalaşmak lazım, bunun neyine güveneceğiz.

sene başından beri 40 dakika oynadı

Şimdi bi 4 hafta daha yok sonra dönecek 2 maçta yedek oturur 6 maç 4 maç zaten oynandı 10 maç gitti

Yine yok yine yok kocaman bi hiç. Bu adamın böyle olduğunu bilerek yola çıkana yazıklar olsun

Şimdiye kadar bu sene dahil 1598 dakika oynamış 90 dakikaya vursan 17 maç yapıyor. İstifa ettirme sebebi

3 maç üst üste oynayamayan oyuncu kim olursa olsun kontenjan işgal etmemeli artık. Başkan da kuru bahaneleri bıraksın.

Buna güvenip Sallai'yi gönderelim diyen ulemalar nerede? Bu güruh zamanında sakat Baros kalsın, Nonda gitsin diyen tayfadandı kesin. Böyle bir ulema kesim var bu kulüpte ama Allah'tan bu defa akıllı davrandı kulüp.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Devre arasi opsiyonlu bir yere yollariz diye düsünüyorum. Birde burda kontenjan acilsin diye "SiNGo KaLSiN SaLLaI SaTILsiN" diyenler var di...

Borcunu ödemek istiyor ama 🥲

ya bilader sen borcu morcu bosver , cek git bizden.

Ben de karşıydım ona da, onu yapmakla oyuncuyu çöpe atmak aynı şeye geliyor.

Genel olarak talibini bulup vedalaşmak lazım, bunun neyine güveneceğiz.
zaten son çare olarak diyorum ben o seçeneği yav egzajere etmek için biraz da. keşke bir talibi olsa da satılsaydı elbet. hatta ben zararına satışa da okeyim. gerekirse maaşının 4 milyonunu falan tarafımızdan ödemeye devam edildiği, 15-20'ye falan satıldığı senaryoya bile okeydim. o zararı da kendisini bu şartlarda satın alanlara ödeteceksin bakalım bir daha 30 bonservis verdikleri adama bir de 5 maaş ödeyebileyecekler mi. :asd:

Yüzleşmek, itiraf etmek gerekiyor. Adam kronik artık. Buna güvenip Sallai satılsın diyordu taraftarın %70'i. Akıl tutulması en hafif tabirle. Sallai gibi çalışkan, sürekliliği olan, istikrarlı adam az bulunur. İyi ki var.

Sözleşmesini feshedip gönderdiler Taliaca'yı. Sözleşme fesihlerine en az 20m€ ödedikleri konuşuluyor. Sadece Amrabat ile Diego Carlos'un kendi açıkladıkları fesih maliyeti 16m€. Böyle gönderilecekse zaten herhangi birisini biz de göndeririz. Ortada 30m€ ve maaşı var. Bir şekilde zararı hafifleterek satmamız gerekiyor. Bonservis getirmeden satışı çok büyük zarar olur.

dediğim gibi bunda çok ciddi sakatlık var ve saklanıyor. artık maça çıkmadan sakatlanmaya başladı

Geri
Üst Alt