Muradhan Şahin
Sarı Üye
- 3 Mart 2024
- 402
- 103
- 88
Hem kronik sakat hem maaşı yüksek kimse almaz bunu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hatip denilen herifin zararı bize 100m euro olmuştur heralde.Tam iyileşmedi diye oynatmıyorlar bu kez antrenmanda sakatlanıyor.
Bu kadar sakatlık yaşayan adam fiziksel kalitesini de kaybeder zaten, teklif varsa kesinlikle satılmalıydı, teklif olduğunu da sanmıyorum.
Yazı sakat geçirdi yetmedi döndü ilk 11 oynamadan yine sakatlandı, geçen sene zaten 4 kere sakatlandı, neredeyse 5 ay oynamadı.
Oynadığından çok kaçırdığı var, nereye kadar ya.
Doue’yi almamaktan bağımsız bence bu iş.hatip denilen herifin zararı bize 100m euro olmuştur heralde.
boey sonrası direk doğru isme gittiler doueye, hatip yüzünden sarmal şekilde sağ beke baya para döküldü. doue alınsaydı bu herifle hiç yüz göz olmazdık.Doue’yi almamaktan bağımsız bence bu iş.
Şu maliyete girdiğin savunma oyuncusu Osimhen gibi olmalıydı bizim için, garanti 50 maç oynayan birisi olmalıydı.
Bu adamın bizden önce de maç sayıları azdı.
26 yaşına gelmiş 40 maç oynadığı sezon ya, alemin akıllısı biziz ya aldık hem stoper hem sağ bek oynar diye, gördük.

Ben DKdan dolayı teklif gelmiş olabilir belki dedim ama max 20 bonuslarla 25 gelirdi 30lar hayalYok ya avelin biri 33 verdiler 50 istiyoruz dedi dalga geçti haftalarca insanlarla
Bi de burda inananlar vardı tarihin en kolpa adamına şaka gibi